O sajtu

Kako ovaj sajt radi?

 

Netlinesystem.com je nesvakidašnji sajt, prvi srpski sajt ove namene i ovih mogućnosti.

Pre svega imate najveći izbor vesti koji je moguć na ovom prostoru jer ujedinjuje mejnstrim i alternativne medije.

Imate mogućnost pravljenja svog profila preko stranice „Moja stranica“ koju ćete videti posle logovanja u meniju gore desno.

Na svojoj stranici koju kreirate možete ostavljati statuse koje objavljujete a to je tekst boks koji vidite odmah ispod svog imena.

Možete sami objaviti vest na svojoj stranici i komentarisati ga kao i svi koji dođu na vašu stranicu.

VAŽNA NAPOMENA: Da bi što više ljudi videlo vaše objave treba biti aktivan i komentarisati sve što vam se sviđa. Klikom na vaš profil ili komentar, svi čitaoci dolaze na vaše objave i vašu stranicu. Tako poboljšavate vidljivost vaših objava. Na ovaj način možete popularisati i vaš biznis i pojačati zaradu.

KAKO OBJAVITI VEST:

Kada uđete na "Moja stranica" vidite dugme "Pogledaj". Levo od njega vidite prazno polje u kojem piše "Postavi link". U njega po sistemu copy-paste ubacite link teksta koji želite da objavite naprimer: http://www.nationalgeographic.rs/reportaze/clanci/11040-adolf-saks-covek-koji-je-pre-otkrica-saksofona-sedam-puta-pobedio-smrt.html. 

Posle ubacivanja linka kliknite na dugme "Pogledaj". Ukoliko je link ispravan pojaviće se slika iz članka i uvodni tekst. Takođe će se pojaviti i dugme "Objavi vest". Kliknite na to dugme i vest će biti objavljena na vašoj stranici.