HOROSKOP ZA 18. AVGUST Nova osoba ulazi u vaš život kada se najmanje nadate!

OVAN

POSAO: Očekuju vas promene na polju posla. Ako se bavite privatnim biznisom, možete da računate na značajne pomake. Uskoro vam dolazi i neki veći priliv novca.

LJUBAV: Sa voljenom osobom imate dobar odnos, uživate u trenucima koje provodite zajedno. Možete da očekujete da će vaša veza vremenom značajno napredovati ka ozbiljnijim koracima.

ZDRAVLJE: Manje probavne smetnje su moguće kod vas ali en bistetrebali da imate veće probleme. Potrudite se da pazite šta jedete i da redovno unosite dovoljno tečnosti.

BIK

POSAO: Očekuje vas prilika da realizujete važnu poslovnu saradnju sa osobom koju poznajete iz prošlosti. Moguće je da ćete sada oboje imati mnogo novih konstruktivnih ideja.

LJUBAV: Nemojte da potiskujete svoja osećanja. Pokušajte da se otvorite u komunikaciji sa voljenom osobom. Vreme je da joj pokažete šta je ono što zaista želite od vaše veze.

ZDRAVLJE: Problemi sa disajnim putevima su naglašeni kod vas a moguće su i tegobe sa disanjem povezane sa alergijskim reakcijama. Povedite računa o zdravlju danas.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da je došlo vreme da se pozabavite problemima koje ste jedno vreme prilično vešto izbegavali. Potrudite se da dovoljno realno sagledate situaciju.

LJUBAV: Očekuje vas povoljna situacija na polju ljubavi. Ako postoji osoba koja vam se dopada, vreme je da joj priđete. Možete da se nadate šansi za početak nove veze.

ZDRAVLJE: Povećajte unos namirnica koje su bogate gvožđem. Potrudite se da poboljšate krvnu sliku. Oko svih eventualnih problema se posavetujte sa vašim lekarom.

RAK

POSAO: Nije povoljan trenutak za velike promene, lako biste mogli da napravite neku grešku na ovom polju. Potrudite se da pokažete dovoljno strpljenja i mudrosti danas.

LJUBAV: Veoma ste posvećeni voljenoj osobi i ona vam veruje. Možete da imate jako dobar odnos sa njom i da gradite zajedničku budućnost. Posvetite se vašoj maloj zajednici.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica i pad pritiska. Pazite na svoje zdravlje danas jer ste osetljivi i podložni promenljivom stanju. Izdvojite dovoljno vremena za odmor i opuštanje.

LAV

POSAO: Bližite se ostvarenju cilja kom ste bili veoma posvećeni. Zadovoljni ste jer vidite da trud nije bio uzalud. U narednom periodu vas očekuju još bolji rezultati na poslu.

LJUBAV: Promenljivi ste, pa voljena osoba nikada ne zna da li može da se osloni na vaše reči. Pokažite joj šta stvarno osećate. Važno je da u njoj stvorite prijatelja a ne protivnika.

ZDRAVLJE: Izbegavajte unos alkohola. Generalno je važno da ne budete skloni bilo kakvim porocima i da date sve od sebe kako bi uspeli da održite bistrinu duha i uma.

DEVICA

POSAO: Pomoć od strane vaših saradnika vam dolazi u pravo vreme. Nema potrebe da brinete o poslovnim problemima. Sve će se rešiti brže i lakše nego što trenutno očekujete.

LJUBAV: Uspećete da ostavite dobar utisak na osobu sa kojom flertujete već neko vreme. Ukoliko ste u vezi mogući su manji nesporazumi sa voljenom osobom ali rešićete ih.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Možete da očekujete generalno pozitivan dan tolkom kojeg ćete imati dovoljno energije za sve. Nalazite se u veoma povoljnom periodu na svim poljima.

VAGA

POSAO: Otvoreno pokazujete nezadovoljstvo na ovom planu. Moguće je da će vam uslediti promena posla. Pokažite da se ne plašite neočekivanih dešavanja na ovom polju.

LJUBAV: Moguće je da delujete preterano dominantno u odnosu sa voljenom osobom koja vam to ponekad zamera. Vreme je da razmislite malo više o njenim potrebama.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža. Potrudite se da sebi priuštite neki užitak. Vreme je da se više posvetite svom zdravlju kao i da naete način da se oslobodite nagomilanog stresa.

ŠKORPIJA

POSAO: Izbegavajte troškove tokom današnjeg dana jer biste mogli da se pokajete ako budete preterali. Generalno bi bilo dobro da sada ne ulazite ni u neka veća ulaganja.

LJUBAV: Skloni ste ljubomornim stanjima, pa samim tim možete da imate manje probleme u komunikaciji sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni danas nema većih promena.

ZDRAVLJE: Problemi sa mokraćnim putevima su naglašeni kod vas. Urogenitalni trakt vam je generalno olsetljiv pa je važno da se čuvate infekcija, prehlada i problema.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete prilično opuštenu atmosferu na polju posla jer nećete imati previe važnih obaveza. Iskoristite vikend za uživanje i odmor i distancirajte se od posla.

LJUBAV: Na ljubavnom planu sve ide baš onako kako ste planirali. Nećete imati nikakav stres ili problem sa voljenom osobom. Možete da se nadate stabilnom stanju i osećaju sigurnosti.

ZDRAVLJE: Sasvim dobro se osećate! Povoljanje dan za umeeenu fizičku aktivnost ali nemojte ni sa čim da preterujete sada. Osluškujte svoje telo i radite ono što osećate da vam prija.

JARAC

POSAO: Dešavaju se razne promene kada je u pitanju vaš posao, ali to vas ne plaši ni najmanje. Verujete u pozitivan ishod. Možete da očekujete fazu u kojoj će sreća bit na vašoj strani.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi, sa voljenom osobom ćete imati veoma lepe intimne trenutke. Ako ste slobodni, prija vam Devica. Možete da očekujete pozitivne promene na ovom polju.

ZDRAVLJE: Imunitet vam je oslabljen pa je važno da pazite na zdravlje. Nemojte da izbegavate redovne odlaske kod lekara. Pazite nanavike, ishranu i unos tečnosti

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas prilika da dođete do bolje zarade, pa svakako treba da je iskoristite i da se posvetite poslu. Povoljan vam je dan ako ste u potrazi za novim radnim mestom.

LJUBAV: Uzbudljiva dešavanja vam slede! Kada se najmanje budete nadali nova osoba dolazi u vaš život! Ukoliko već imate partnera danas možete da očekujete dobro slaganje sa njim.

ZDRAVLJE: Problemi vezani za kardiovaskularni sistem. Povedite računa mogućim problemima sa povišenim krvnim pritiskom koji bi mogao da počne da vas muči.

RIBE

POSAO: Koncentracija vam je malo poljuljana pa možete biti skloni pravljenju grešaka na poslovnom planu danas. Potrudite se da sve više puta proverite na poslu.

LJUBAV: Mogući su manji problemi u komunikaciji sa voljenom osobom. Ako se budete potrudili da smanjite tenziju sve će biti uredu. Dosta toga zavisi od vašeg stava.

ZDRAVLJE: Bolovi u donjem delu stomaka bi mogli da vas prate. Generalno ste osetljiviji danas. Posetite lekara ako imate bilo kakve tegobe koje vas prate već neko vreme.

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se