Vesti

Trifunović u pismu Vučiću: Ko je na rampi kod Doljevca ubio Staniku Gligorijević

31.08.2019 Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović uputio je otvoreno pismo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u kojem traži odgovor - ko je na naplatnoj rampi u Doljevcu ubio Staniku Gligorijević.

adminadminComments 0

Trifunović u pismu Vučiću: Ko je na rampi kod Doljevca ubio Staniku Gligorijević

Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović uputio je otvoreno pismo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u kojem traži odgovor - ko je na naplatnoj rampi u Doljevcu ubio Staniku Gligorijević.

On je izjavio da je 31. januara ove godine pedesetdvogodišnja Stanika Gligorijević poginula zato što je automobil u kojem se nalazio "Vučićev prijatelj, saborac i stranački prvak, jurio auto-putem suludom brzinom i usmrtio je na naplatnoj rampi".

"Identitet ubice mogu otkriti snimci sa kamera koje Tužilaštvo mesecima traži od 'Puteva Srbije' i ne dobija, iako na to ima zakonsko pravo, ali si ti rekao da si ih video, iako nisi imao nikakvo zakonsko pravo", napisao je Trifunović.

On je pitao Aleksandra Vučića ko je kriv, jer smatra da on zna odgovor.

"Za razliku od mnogih drugih stvari za koje se pretvaraš da znaš, a nemaš pojma, ovo jako dobro znaš, ali nećeš da kažeš, jer u svetu u kojem ti živiš – ti si Bog, Gospodar života i smrti. Ti znaš, ti garantuješ, da Milan Radoičić nije odgovoran za ubistvo Olivera Ivanovića, iako 'nije cvećka'", piše dalje Trifunović i dodaje da Vučić zna i "ko sigurno nije rušio u Savamali, iako je to sigurno radio neki 'kompletni idiot'".

On dalje zamera Vučiću da "ne da Gašića i Lončara", jer zna da nisu krivi za pad helikoptera, ali dozvoljava da se piloti posthumno proglase za alkoholičare.

"Na kraju krajeva, ti znaš i da Zoran Babić nije vozio automobil koji je usmrtio Staniku Gligorijević, iako prizaješ da letuje na pogrešnom mestu", navodi se u pismu.

Uz optužbe da je stranku i državu uredio "po sistemu po kom funkcioniše mafija" i da je jasno da "čuva" one koji donose korist, ma šta uradili, Trifunović zamera Vučiću da jedino zbog njega Tužilaštvo još nije dobilo snimke koji bi rešili slučaj saobraćajne nesreće kod Doljevca, a porodici Gligorijević doneli makar mogućnost da tuguju u miru.

"Svemu jednom dođe kraj Aleksandre Vučiću, pa će doći i tvojoj vladavini", naveo je Trifunović uz poruku da oni koje predsednik sada "čuva" tada neće čuvati njega.

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se