NLO i vanzemaljci

NLO PROJURIO PORED SPASILAČKOG HELIKOPTERA U FRANCUSKOJ

26.03.2018 Neidentifikovani leteći objekti snimljeni su kako lete iznad obala Francuske i prolaze pored spasilačkog helikoptera.

adminadminComments 0

NLO PROJURIO PORED SPASILAČKOG HELIKOPTERA U FRANCUSKOJ

Neidentifikovani leteći objekti snimljeni su kako lete iznad obala Francuske i prolaze pored spasilačkog helikoptera.

Neverovatan snimak koji je nastao 2014. godine postao je viralan poslednjih nedelja zahvaljujući radu bivšeg pripadnika britanskih vazduhoplovnih snaga Džejsona Glivija. Glivi je otkrio detalje incidenta u svojoj novoj knjizi o NLO-ima.

Na snimku se najpre vidi spasilački helikopter koji se ubrzano približava španskom teretnom brodu, koji se nešto ranije zbog kvara motora nasukao kraj jugozapadne obale Francuske.

Iznenada pored helikoptera proleću dva objekta, a na usporenom snimku vide se dva identična diska koja lete velikom brzinom.

Glivi je proučavao snimak koristeći najnoviju kompjutersku tehnologiju i smatra da objekti nisu dronovi ili galebovi.

"Objekti proleću velikom brzinom i opasno se zatvaraju. Postoje mogućnosti da su u pitanju bespilotne letelice ili čak ptice, ali to je malo verovatno jer se ne bi izlagale bliskoj opasnosti od helikoptera zbog nestabilnih i nepredvidljivih vremenskih uslova",  rekao je Glivi.

Nik Pop, koji je tri godine radio za Ministarstvo odbrane u odeljenju za NLO podržao je Glivijevo istraživanje.

"Džejson je bio uključen u istraživanje NLO i drugih misterija i njegova specifična oblast je analiza slika. Džejson ima veštine i iskustva u pažljivom pregledu fotografija i video-zapisa, i sposoban je da odvoji činjenice od fikcije".

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se