Umetnost i zabava

NOVAKOVA PORUKA PRED FINALE

09.09.2018 Novak je nekoliko sati pre početka finala na društvenim mrežama podelio inserte iz filma o njegovom velikom povratku na teren.

adminadminComments 0

NOVAKOVA PORUKA PRED FINALE

Novak je nekoliko sati pre početka finala na društvenim mrežama podelio inserte iz filma o njegovom velikom povratku na teren.

Posle povrede i operacije lakta Novak se mesecima mučio na terenu, ali nije odustajao, verovao je.

Prvo je osvojio Vimbldon, pa Sinsinati, jedini masters koji mu je nedostajao, i igra finale Ju Es opena.

– Moram da se vratim kada sam imao šest ili sedam godina kada sam verovatno prvi put počeo da razumem šta znači vere u nešto. Posebno kod nekoga ko dolazi iz male zemlje u vreme rata.

Vera je nešto što nije koštalo ništa, niste morali za nju ništa da platite, samo da je imate, negujete i oslanjate se na nju u najtežim trenucima.

Svakog dana imate trenutke ranjivosti ili sumnje, pitate se da li možete da uradite nešto ili ne – kazao je Đoković.

Srbin će igrati osmo finale u Njujorku. Ako osvoji biće to njegov 14. grend slem u karijeri, pa će se približiti Nadalu koji ima 17 trofeja sa najvećih takmičenja.

– Srećan što oko sebe imam neverovatna ljudska bića, koja me vole i brinu o meni i koja svoje srce, energiju i trud posvećuju tome da ja živim svoje snove.

U teškim trenucima tako rastete.

Nikad ništa ne bih vratio jer se stvari sa razlogom dešavaju u životu. Svako veruje u nešto, a najviše od svega bi trebalo da verujemo u sebe – poručio je Đoković.

Mediji

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se