Vesti

Dveri: Svi učesnici lažiranja Stefanovićeve akademske karijere, danas su na visokim funkcijama

21.07.2019 Srpski pokret Dveri ocenio je da se "svi oni koji su direktno učestvovali u lažiranju akademske karijere" ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, danas nalaze na "visokim društvenim i najbitnijim državnim funcijama iz oblasti obrazovanja". 

adminadminComments 1

Dveri: Svi učesnici lažiranja Stefanovićeve akademske karijere, danas su na visokim funkcijama

Srpski pokret Dveri ocenio je da se "svi oni koji su direktno učestvovali u lažiranju akademske karijere" ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, danas nalaze na "visokim društvenim i najbitnijim državnim funcijama iz oblasti obrazovanja". 

Navodeći da je bivši dekan Univerziteta Megatrend Mirko Krlić sada rektor Privredne akademije u Novom Sadu a da je Ana Langović Milićević, "član komisije koja je na osnovu lažne diplome omogućila Stefanoviću početak postdiplomskih studija" danas državni sekretar Ministarstva prosvete, Dveri su u saopštenju upitale da li su te funkcije "nagrade za njihovo saučestvovanje u kriminalnim delima". 

"Drugi član iste komisije, njena kuma Tatjana Cvetkovski, još uvek profesor na Univerzitetu Megatrend, danas je pomoćnik ministra za srednje obrazovanje i član Nacionalnog tela za akreditaciju i proveru kvaliteta u visokom obrazovanju", navele su Dveri. 

Iz pokreta su pozvali "lažnog doktora nauka" Nebojšu Stefanovića da podnese ostavku na sve državne i stranačke funkcije iz "moralnih razloga" jer po njihovim navodima, "činjenice pokazuju da je lažirao svoje obrazovanje od osnovnih zaključno sa doktorskim studijama jer fakultet koji je navodno završio u Londonu, ne postoji".

"Nije sramota nemati fakultet, mnogi pošteni i pametni gradjani Srbije ga nemaju ali je bruka i sramota lažirati svoje obrazovanje, pogotovo kada to rade najviši državni funkcioneri. I nije samo bruka i sramota, već i krivično delo za koje će jednog dana odgovarati pred zakonom", navele su Dveri.

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se
  • Dragan
    Dragan Ovaj Stefanović nije džabe dobio nadimak Slina.
    To je jedan slinavi pokvarenjak koji ni školu nije mogao da završi na redovan način.
    A Vučić ga brani što znači da ni on nije bolji
    21.07.2019dislikeReport abuseReply Odgovori