Umetnost i zabava

O izjavi Andreja Ševčenka posle petarde Srbiji govori čitav svet: DEKLASIRAO ORLOVE, PA POKAZAO KOLIKI JE GOSPODIN!

08.06.2019 Fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je danas od Ukrajine u gostima sa 5:0 u svojoj drugoj kvalifikacionoj utakmici za Evropsko prvenstvo, a izjava selektora domaće ekipe Andreja Ševčenka posle meča samo je pokazala koliki je gospodin nekadašnji fudbaler.

adminadminComments 0

O izjavi Andreja Ševčenka posle petarde Srbiji govori čitav svet: DEKLASIRAO ORLOVE, PA POKAZAO KOLIKI JE GOSPODIN!

Fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je danas od Ukrajine u gostima sa 5:0 u svojoj drugoj kvalifikacionoj utakmici za Evropsko prvenstvo, a izjava selektora domaće ekipe Andreja Ševčenka posle meča samo je pokazala koliki je gospodin nekadašnji fudbaler.

Ovo je bio najteži poraz Srbije od osamostaljenja 2006. godine. Srpski tim je bio potpuno nemoćan u Lavovu.

Toga je bio svestan i Andrej Ševčenko.

"Bilo je iznenađujuće. Ali, kao što sam rekao, pripremili smo utakmicu dobro. Znamo Srbiju, znamo ko kako igra. Bilo je malo promena, ali ono što su dali moji igrači je bilo zaista neverovatno.

Čini mi se, sa ovakvom igrom, da smo protiv bilo koga drugog igrali, pobedili bismo. Naravno, svaki poen je važan. Znamo koliko je jaka Srbija kao glavni konkurent.

Ovo je veliki korak za nas", analizirao je selektor Ukrajine i onda poentirao.

"Srbija nije zaslužila ovaj rezultat, jer znam koliko je Srbija jak tim. Bila je odlična utakmica za nas i naravno da smo zadovoljni jer su ovo bitna tri poena za nas", rekao je Ševčenko.

kurir sport 

 

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se