Umetnost i zabava

SRĐAN ĐOKOVIĆ: Novaku su nudili britansko državljanstvo EVO ZAŠTO

20.07.2019 Srđan Đoković, otac Novaka Đokovića, gostujući u emisiji kod Milomira Marića na Hepi televiziji, ispričao je jednu anegdotu od pre nekoliko godina. Srđan Đoković je uživo u emsiji otkrio kako je Novak

adminadminComments 0

SRĐAN ĐOKOVIĆ: Novaku su nudili britansko državljanstvo EVO ZAŠTO

Srđan Đoković, otac Novaka Đokovića, gostujući u emisiji kod Milomira Marića na Hepi televiziji, ispričao je jednu anegdotu od pre nekoliko godina.

Srđan Đoković je uživo u emsiji otkrio kako je Novak imao priliku da dobije državljastvo Velike Britanije i zajedno sa Endi Marejem dominira u Dejvis Kupu u godinama koje su bile pred njima.

Novakova majka i ja smo razgovarali sa Britancima. Njihova ideja je bila da Novak i Marej igraju dubl i da dugo vladaju tenisom i osvajaju Dejvis kup. Nudili su državljanstvo. Ipak, Novak je Srbin, njegova bit je srpska. Nisam im to rekao odmah, već sam im rekao da ćemo razgovarati sa decom i da ćemo im se javiti – pričao je Srđan Đoković.

Nole je tada imao samo 19 godina, ali je odlično znao šta želi.

Ja sam došao i ispričao im sve to. Da će imati priliku tamo da žive i da imaju najbolje uslove na svetu. Znate kakav je bio njihov odgovor? Nikakav. Pa, ne postoji ta sila da se promeni situacija. Mi smo Srbi i ostali smo Srbi do kraja – ispričao je do detalja Srđan.

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se