Umetnost i zabava

SRPSKA VODITELJKA KOJA PODVODI STARIJE ŽENE U PANIČNOM STRAHU! Moćnici joj jezivo prete: Ostaćeš bez jezika ako progovoriš!

23.10.2018 Srpska voditeljka, koja se bavi podvođenjem starijih drugarica poznatim fudbalerima u pravom je paklu. Atraktivna brineta navodno nije mogla da veruje da smo došli do informacija da je ona, uprkos svojoj dugogodišnjoj TV karijeri, zapravo madam, te je rešila ...

adminadminComments 0

SRPSKA VODITELJKA KOJA PODVODI STARIJE ŽENE U PANIČNOM STRAHU! Moćnici joj jezivo prete: Ostaćeš bez jezika ako progovoriš!

Srpska voditeljka, koja se bavi podvođenjem starijih drugarica poznatim fudbalerima u pravom je paklu.

Atraktivna brineta navodno nije mogla da veruje da smo došli do informacija da je ona, uprkos svojoj dugogodišnjoj TV karijeri, zapravo madam, te je rešila da se primiri na neko vreme.

"Kada je videla naslovnu stranu i pročitala tekst, bilo joj je jasno da je razotkrivena. S obzirom na to da je do sada bila praksa da se ona uvek dođe sa ženama koje podvodi, to će morati da promeni, kako je neko ne bi ocinkario. 

Pozvala je klijente sa kojima je trebalo da se vidi i rekla im da će ubuduće samo slati svoje drugarica, a da ona ima previše obaveza", rekao je izvor blizak TV voditeljki. 

Upkos činjenici da ima ćerkuku, te da ova priča može da dobije još skandalozniji epilog, ona ne želi da odustane od posla madam.

"Njeni klijenti su uglavnom fudbaleri i bogati biznismeni. Bilo je tu i nekoliko političara koji su se najviše uplašili. Od jednog je čak dobila poku sadržine: „Ostaćeš jezika, ako progovoriš“. 

Ova poruka je jako uplašila - okriva izvor.

"Iako su u početku svi bili šokirani činjenicom da se ona bavi tim poslom, ipak su prihvatili i bez ustezanja počeli da je zovu i zakazuju preko nje seks sa starijim ženama, koje su inače njene drugarice.

Ono što je svakako bilo iznenađenje za sve jeste činjenica da ona ima dete koje već ide u školu.

Međutim, novac joj treba, pa nije želela da odustane od tog posla, čak ni kada su je savetovali neki od prijatelja koji znaju za njene mutne radnje", rekao je izvor i dodao da je voditeljka već dobila mnogo poziva, a najviše od političara koji koriste njene usluge.

"Među političarima je bukvalno nastala panika, a čak su joj i pretili.

Plaše se da će u nekom trenutku biti obelodanjeno ime voditeljke koja se bavi podvođenjem, te da će ona nakon toga biti prinuđena da otkrije ko su joj bili klijenti.

Međutim, ona im je obećala da do toga neće doći i da će ubuduće novac moći da joj šalju preko žena koje rade za nju, umesto dosadašnje prakse kada je ona pare uzimala nakon završenog posla", rekao je izvor.

 

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se