Umetnost i zabava

SVET TENISA OVO NE PAMTI!  ĐOKOVIĆ KAO SA DRUGE PLANETE: Novak je pobedom nad Zverevim postigao nešto što ostali teniseri mogu samo da sanjaju!

15.11.2018 Prvi teniser sveta Novak Đoković pobedom nad Aleksanderom Zverevim u meču 2. kola Završnog mastersa u Londonu postao je najbolji igrač na svetu u još jednom parametru.

adminadminComments 0

SVET TENISA OVO NE PAMTI!  ĐOKOVIĆ KAO SA DRUGE PLANETE: Novak je pobedom nad Zverevim postigao nešto što ostali teniseri mogu samo da sanjaju! 

Prvi teniser sveta Novak Đoković pobedom nad Aleksanderom Zverevim u meču 2. kola Završnog mastersa u Londonu postao je najbolji igrač na svetu u još jednom parametru.

Đoković je stigao do pozitivnog skora protiv svih igrača koji su u Top 10 na ATP listi, pošto je jedino sa Zverevim imao egal.

Ukupno gledano, Novak protiv igrača koji su u samom vrhu ima skor od 121 pobede i 61 poraza, što je skoro 67 odsto uspešnosti.

Đoković je protiv Zvereva ostvario drugu pobedu u tri međusobna meča. Tesan rezultat ima protiv Nadala (27-25) i Federera (25-22), a protiv ostalih je više nego ubedljiv.

Posebna mušterija je Marin Čilić, Novakov naredni protivnik na mastersu u Londonu.

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se