Umetnost i zabava

ZARADIO JE 715 MILIONA DOLARA: Slavni glumac mesečno troši 100 dolara, evo kome poklanja BOGATSTVO

17.10.2018 Legendarni glumac iz Hongkonga Ča Jun-Fat (63) odlučio je da svoje bogatstvo od 715 miliona dolara pokloni u dobrotvorne svrhe, prenose kineski mediji. Glumac koji je dobio Oskara za film

adminadminComments 0

ZARADIO JE 715 MILIONA DOLARA: Slavni glumac mesečno troši 100 dolara, evo kome poklanja BOGATSTVO

Legendarni glumac iz Hongkonga Ča Jun-Fat (63) odlučio je da svoje bogatstvo od 715 miliona dolara pokloni u dobrotvorne svrhe, prenose kineski mediji.

Glumac koji je dobio Oskara za film “Pritajeni tigar, skriveni zmaj”, poznat je po tome što vodi skroman život, a troši samo 100 dolara mesečno.

Glumac je poznat i po tome što je jedan mobilni telefon koristio čak 17 godina, a tek je pre dve godine prešao na pametne telefon, nakon što je njegov stari model telefona prestao da radi.

Vesti o njegovim planovima su se ponovo pojavile ove nedelje nakon što je primećen na Tajvanu kako promoviše svoj novi film “Projekat Gutemberg”, koji se prikazuje od 4. oktobra.

Glumac i njegova supruga Jasmin Tan imaju svoju dobrotvornu fondaciju već duži niz godina. Par nema decu.

“Moj san je da budem obična i srećna osoba. Najteže u životu nije zaraditi bogatstvo, već sačuvati mir do kraja života, na jednostavan i brižan način rekao je on.

Ča Jun Fat dobio je čak tri hongkongške nagrade za najboljeg glumca i dve tajvanske nagrade Zlatni konj. Američki mediji su ga proglasili “najkul” glumcem na svetu.

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se