Zdravlje i život

Britanci otkrili - Eterično ulje tamjana uništava ćelije raka!

23.07.2019 Naučnici sa Univerziteta u Lesteru u Britaniji otkrili su da smola tamjana sadrži hemijski sastojak acetil-11-keto-beta-bozveličnu kiselinu (AKBA), koja može da uništi ćelije raka i da bude vrlo delotvorna u lečenju raka dojke, prostate, jajnika i debelog creva.

adminadminComments 0

Britanci otkrili - Eterično ulje tamjana uništava ćelije raka!

Naučnici sa Univerziteta u Lesteru u Britaniji otkrili su da smola tamjana sadrži hemijski sastojak acetil-11-keto-beta-bozveličnu kiselinu (AKBA), koja može da uništi ćelije raka i da bude vrlo delotvorna u lečenju raka dojke, prostate, jajnika i debelog creva.

Eterično ulje tamjana odlično je u borbi protiv upala, infekcija i preranog starenja, a ujedno blagotvorno deluje na probavni trakt, jača imunitet i poboljšava oralno i mentalno zdravlje.

Pored svega toga, ispostavilo se da je tamjan i izvrstan borac protiv raka. Istraživanja pokazuju da ne uništava zdrava tkiva i ćelije, nema negativnih nuspojava i da može da ubije ćelije raka koje su otporne na hemoterapiju.

Naučnici su ustanovili da sastojak u tamjanu može da bude posebno uspešan u lečenju poslednjeg stadijuma raka jajnika, koji je inače posebno teško lečiti, i da ubija ćelije raka koje ne reaguju na hemoterapiju.

Sputnjik

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se