Zdravlje i život

Habib: Molio sam boga da me ostavi samog u kavezu sa onim klovnom

09.10.2018 Nurmagomedov je pre dva dana odbranio titulu u Las Vegasu, pošto je u jednoj od najvećih borbi u ovom veku pobedio Konora Mekgregora.

adminadminComments 0

Habib: Molio sam boga da me ostavi samog u kavezu sa onim klovnom

Nurmagomedov je pre dva dana odbranio titulu u Las Vegasu, pošto je u jednoj od najvećih borbi u ovom veku pobedio Konora Mekgregora.

Rus je u četvrtoj rundi uhvatio rivala u „kragnu“ i naterao ga da preda borbu u kojoj je Habib bio dominantan od prvog minuta.

„Molio sam se bogu za jedno – da me ostavi samog u kavezu sa tim klovnom. Tražio sam to od njega svaki dan“, rekao je Nurmagomedov na dočeku pred punim stadionom u Dagestanu.

Posle borbe preskočio je ogradu i napao Konorove članove tima jer su, kako kaže, stalno vređali njegovog oca, porodicu i very.

„Molio sam se da ne budemo povređeni, da završimo merenje, povratimo snagu i na kraju budemo zaključani u kavezu. Mnogo toga je rečeno van kaveza, a ja sam ponavljao da, kada se vrata oktagona zatvore, ne odgovaram za svoje postupke“.

Zbog toga je mogao da ostane bez pojasa, ali Irac nije podigao optužnicu i Nurmagomedov je kažnjen oduzimanjem dva miliona dolara.

„U vezi sa onim što se desilo kasnije, neki kažu da sam pogrešio, a neki da sam učinio pravu stvar. Ne možete orla ograničiti u kavezu“.

Za kraj, imao je poruku za Mekgregora.

„Prvo što sam hteo da mu pokažem jeste razlika između naših ljudi i njegovih ljudi. Mi znamo našu istoriju, pretke i sve ono što su prošli. Ništa ne može da nas slomi“, završio je Nurmagomedov.

B92

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se