HOROSKOP ZA 13. OKTOBAR Problemi sa zdravljem! Proverite jetru!

OVAN

POSAO: Primećujete neke promene u radnom okruženju i niste sigurni da li će to na kraju biti dobro ili loše za vas. Za sada se potrudite da ne stajete na bilo čiju stranu još uvek.

LJUBAV: Ne odgovara vam jednolično stanje u emotivnoj vezi imate utisak da ste sve već doživeli i videli... Počinjete da se dosađujete. Moguće je da uskoro sledi raskid.

ZDRAVLJE: Podložni ste problemima kada je u pitanju polje zdravlja. Prilično ste osetljivi i potrebno vam je vreme kako biste se oporavili. Vraćaju vam se neke tegobe od ranije.

BIK

POSAO: Pred vama je malo teži dan tokom kog nećete imati previše pozitivna dešavanja. Nemojte mnogo da očekujete. Potrudite se da se posvetite nekim drugim stvarima.

LJUBAV: Moguće su značajne promene na ovom planu, pogotovo ako ste slobodni. Status vam se menja. Upoznajete osobu koja je veoma zainteresovana za ozbiljnu vezu sa vama.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa tahikardijom. Ukoliko ste već imali bilo kakve srčane smetnje ovaj period vam je prilično nepovoljan pa treba da budete veoma oprezni.

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, moguće je da ćete danas naići na neke prepreke i izazove koje morate da prevaziđete. Pokažite da vam ne nedostaje upornosti.

LJUBAV: Niste sasvim sigurni šta želite, emocije vam variraju i mišljenje vam se menja iz časa u čas. Očekuje vas period koji može da bude težak za vaše ljubavno polje.

ZDRAVLJE: Povedite računa o grudnom košu. Mogući su problemi sa celim abdomenom, plućima, želucem, srcem pa je važno da generalno budete jako oprezni sa zdravljem.

RAK

POSAO: Moguće je da nećete moći da ostvarite baš sve planove koje ste imali na polju posla za danas. Postoje kočnice i ograničenja koja vas prate tokom celog ovog dana.

LJUBAV: Promenite svoj pristup u kontaktu sa voljenom osobom ako želite da se vaš odnos poboljša. Važno je da uložite određeni napor. Ako ste slobodni za sada nema većih promena.

ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi su naglašeni kod vas, pa su mogući problemi sa kijavicom, kašljem ali i virusne infekcije i slične tegobe. Povedite računa o oslabljenom zdravlju.

LAV

POSAO: Nemojte da ulazite u bilo kakve rizične poslove danas jer vam se to neće isplatiti. Bolje se posvetite već poznatim izvorima prihoda. Uradite sve ono što je do vas.

LJUBAV: Zbunjeni ste i ne znate šta da mislite o osobi koja vam se dopada. Vaš odnos je dosta promenljiv, sve je toplo- hladno. Spremni ste da se malo distancirate kako bi o svemu razmislili.

ZDRAVLJE: Osetljivi zubi i desni su naglašeni kod vas. Vreme je za odlazak kod zubara. Moguće je da na red dolazi i popravka nekog kvara od ranije, iz prethodne faze.

DEVICA

POSAO: Možete lako da napravite grešku pri obavljanju svog posla, pa povedite računa o boljoj koncentraciji. Moguće je da nećete biti zadovoljni dešavanjima na ovom planu danas.

LJUBAV: Moguće je da niste sasvim preboleli osobu iz prošlosti i da veoma često razmišljate o njoj. Priželjkujete susret, makar prijateljski. Na granici ste da obnovite kontakt sa njom.

ZDRAVLJE: Danas će vam prijati odmor. Nije vam povoljan dan za polje zdravlja i generalno vas prati malaksalost. Vreme je da se više posvetite sebi i svojim potrebama.

VAGA

POSAO: Pazite šta potpisujete danas jer biste mogli da napravite pogrešnu procenu. Ostavite važne odluke za sutra. Nije povoljan trenutak za bilo kakve poslovne promene.

LJUBAV: Smanjite nevozu u komunikaciji sa voljenom osobom. Ako tako nastavite, bićete konstantno u svađi. Pred vama je period u kojem će biti potrebno da se menjate.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti. Ne prija vam kada se ulenjite i kada ste pasivni. Posvetite se redovnijim treninzima i potrudite se da vratite kondiciju.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete da ćete dobiti neku novu poslovnu priliku koja će vam biti prilično značajna. Imate mogućnost da dokažete svoje sposobnosti ovih dana.

LJUBAV: Moguće je da ćete imati priliku za avanturu i neobavezan flert. Pred vama je veoma zanimljiv period koji na ljubavnom planu nosi razne promene i avanture, romanse...

ZDRAVLJE: Prijao bi vam neki vid rekreacije. Posvetite se šetnjama, odlasku u prirodu, planinarenju, biciklizmu ili bilo kojim drugim aktivnostima koje volite.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete pomoć od kolega sa kojima imate dobar odnos. Pred vama je generalno povoljan dan. Ne biste trebali da imate bilo kakve veće probleme na poslu.

LJUBAV: Moguće je da vam se dopada jedna veoma emotivna i senzualna osoba, iako je ne poznajete dovoljno dobro- želite vezu sa njom. Pred vama je faza koja može doneti zbližavanje.

ZDRAVLJE: Na polju zdravlja vas danas ne očekuju veći problemi. Možete da očekujete da ćete biti sasvim dobro, puni pozitivne energije i dobrog raspoloženja koje prenosite na druge.

JARAC

POSAO: Možete da očekujete da ćete uspeti da sklopite neke važne poslovne kontakte koji vam mogu doneti napredak. Pred vama je period koji je od velikog značaja za vaše napredovanje.

LJUBAV: Možete da očekujete obnovu kontakta sa osobom iz prošlosti. Pred vama je šansa da se ponovo pojave emocije između vas dvoje kada se budete prisećali starih dana.

ZDRAVLJE: Potreban vam je unutrašnji mir. Moguće je da ste na neki način rastrzani, pod stresom i da se zbog toga ne osećate dobro. Probleme rešavajte korak po korak.

VODOLIJA

POSAO: Pokušavate da pokrenete neke promene vezane za vaše poslovno polje. Moguće je da neke stvari ne možete da završite sami. Budite strpljivi i spremni da čekate.

LJUBAV: Ukoliko želite da zadržite voljenu osobu uz sebe, pokažite joj da ste spremni da se trudite za vaš odnos. Kompromisi su neophodni kako bi bolo koja veza trajala.

ZDRAVLJE: Moguća je malaksalost i problemi sa niskim pritiskom. Danas nemojte da se forsirate. Potrudite se da više spavate i da se više posvetite svojim potrebama.

RIBE

POSAO: Moguće je da nemate baš dobre izvore informacija i da ste neke stvari pogrešno čuli ili protumačili. Današnji dan vam nije povoljan za bilo kakve nove poslovne poteze.

LJUBAV: Delujete hladno u komunikaciji sa jednom osobom koja vam se dopada, iako zapravo gorite od želje da budete sa njom. Moguće je da jednostavno ne smete da pokažete osećanja.

ZDRAVLJE: Jetra vam je osetljiva i možete imati probleme na polju zdravlja zbog toga. Žuč je takođe slaba tačka, kao i pankreas. Ukoliko primetite tegobe, obavezno se javite lekaru.

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se