HOROSKOP ZA 17. AVGUST Dolaze lepe promene! Spremite se za bolje dane!

OVAN

POSAO: Povedite računa o nekim stvarima koje vam deluju problematično. Moguće je da ste nanjušili smetnje na poslovnom planu čak i pre nego što su se one realno pojavile.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je avanturistički nastrojena i koja ima veoma vedar duh i puno energije u sebi! Možete da očekujete pozitivna dešavanja na ljubavnom polju.

ZDRAVLJE: Moguć je kašalj, problemi sa plućima, astmom, bronhijama ili sinusima. Izbegavajte cigarete maksimalno. Posetite lekara ako se neki simptomi ponavljaju.

BIK

POSAO: Pozitivne okolnosti na poslovnom planu vas raduju. Možete da očekujete da ćete ostvariti svoje planove. Pred vama je faza u kojoj se lakše ostvaruje napredak.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiv susret sa jednom emotivnom osobom koja vas privlači. Postepeno se zbližavate i gradite odnos na međusobnom razumevanju i poverenju.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina. Generalno stanje na polju zdravlja vam je dobro prikazano ali bi vam prijalo da na vreme poradite na jačanju imuniteta.

BLIZANCI

POSAO: Pred vama je dan u kom nećete imati prevelik broj poslovnih obaveza, pa se možete malo i opustiti. Generalno vas očekuje faza u kojoj lako sve obaveze privodite kraju.

LJUBAV: Očekuje vas veoma povoljna atmosfera na ljubavnom planu! Sledi vam nova veza u kojoj ćete uživati celim svojim bićem. Može se reći da je pred vama prilika za pravu ljubav.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Možete da očekujete da ćete uspeti da se izborite sa svakodnevnim stresovima i da ostanete mirni i zadovoljni sobom i životom.

RAK

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete dobru situaciju. Nova prilika za zaradu vam dolazi. Generalno se vidi mogućnost poboljšanja na ovom polju.

LJUBAV: Pred vama je jako lep period na polju ljubavi. Očekuje vas sasvim stabilna atmosfera sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, odgovaraju vam Bik i Devica za novu vezu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o probavi koja je osetljiva. Generalno vam je stomak slaba tačka i vama je ishrana uvek pokretač bolesti i zdravlja. Zato vodite računa o svojim navikama.

LAV

POSAO: Možete da se nadate pozitivnom ishodu razgovora za posao na kom ste bili nedavno. Lepe promene vam slede! Generalno je pred vama povoljan period za promene.

LJUBAV: Očekuje vas prilika za zanimljivo poznanstvo sa osobom o kojoj drugi generalno imaju dosta predrasuda. Vas nije briga za tračeve važno vam je samo ono što osećate.

ZDRAVLJE: Povedite računa o sinusima koji bi mogli da budu osetjivi kod vas danas, kao i predeo glave. Mogući su problemi sa migrenom ako ste tome generalno skloni.

DEVICA

POSAO: Dolazi vam poboljšanje vezano za polje finansija. Konačno se osećate sasvim rasterećeno na ovom polju. Moguće je da ćete dobiti pomoć od neke bliske osobe.

LJUBAV: Možete da se nadate stabilnoj situaciji na ljubavnom polju. Voljena osoba vam je posvećena i srećni ste zajedno. Ako ste slobodni moguće je novo poznanstvo danas.

ZDRAVLJE: Skloni ste gojenju. Povedite računa o svojoj ishrani. Izbegavajte brzu hranu, gazirane sokove, slatkiše. Povećajte unos tečnosti- čiste vode ili vode sa malo limuna.

VAGA

POSAO: Možete da očekujete neobične okolnosti na ovom planu. Bićete u nekoj nedoumici, postoji neizvesnost vezana za poslovne projekte koje ste pokrenuli. Spremni ste na rizik.

LJUBAV: Moguće je da imate pogrešnu sliku o jednoj osobi koja vam se udvara i da će vam biti potrebno neko vreme da uvidite svoju iluziju. Za sada se bavite idealizacijom.

ZDRAVLJE: Vrtoglavica je moguća. Generalno se ne osećate dobro danas, možete imati probleme zbog umora. Nemojte da se naprežete i dajte sebi vremena za odmor.

ŠKORPIJA

POSAO: Nestrpljivi ste i nije vam lako da sačekate određeni period kako bi neke stvari mogli do kraja da dovršite. Moguće je da ćete zbog svoje impulsivnosti biti skloni pravljenju grešaka.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je na neki način povezana sa inostranstvom, a moguća je i veza na daljinu. Očekuje vas povoljan period da doživite neka nova iskustva.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa cirkulacijom. Osim toga vam generalno nije loš dan pa ne biste trebali da imate ozbiljnije i veće tegobe kada je u pitanju polje zdravlja.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas povoljna radna atmosfera u kojoj ćete se osećati dobro. Imate jako prijatan odnos sa kolegama. Možete da se oslonite na svoje saradnike i da im verujete.

LJUBAV: Mogućnost da uđete u novu vezu je pred vama! Osoba koja želi da vas osvoji nema dilemu po tom pitanju. Ukoliko već imate partnera lepo se slažete sa njim danas.

ZDRAVLJE: Nema problema na ovom planu. Osećate se jako dobro u svojoj koži i ne postoji bilo šta što bi moglo da vas brine. Spremni ste za sve izazove koje vam život donosi.

JARAC

POSAO: Očekuju vas nove vesti u vezi poslovnog projekta na kom ste radili neko vreme. Moguće je da ćete se obradovati! Potrudite se da ostanete dosledni sebi.

LJUBAV: Ukoliko ste u vezi sa osobom koja je rođena u vatrenom znaku, pred vama je veoma zanimljiv dan. Možete da očekujete burne preokrete i strastvena dešavanja.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža. Potreban vam je neki vid opuštanja. Imate probleme sa kičmom, leđima, držanjem i važno je da budete oprezni prilikom bavljenja sportom.

VODOLIJA

POSAO: Imate mnogo poslovnih obaveza, pa vam nije uvek lako da sve dovedete u red. Ipak, nastavljate da se trudite. Niste spremni da odustanete od posla koji vam je jako važan.

LJUBAV: Dosadno vam je i želite promene na ovom planu. Uskoro će vam se desiti neko lepo poznanstvo. Ožete da očekujete da ćete biti pozitivno iznenađeni novim događajima.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina i tečnosti. Važno je da pazite na sebe i svoje zdravlje. Ako vas muče bilo koji simptomi, obavezno se javite vašem lekaru radi pregleda.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete stabilno stanje na polju posla. Bićete zadovoljni tokom situacije na ovom planu. Nema naznaka za bilo kakve neželjene promene sve je uredu.

LJUBAV: Dolazi vam prilika za početak nove veze sa osobom koja vam deluje drugačije od svih vaših bivših ljubavi. Moguće je da ćete konačno sebi dati priliku da probate nešto novo.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojim očima. Mogući su manji problemi sa vidom. Posetite oftamologa ako dođe do bilo kakvih tegoba. Takođe, moguće su povremene glavobolje.

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se