HOROSKOP ZA 21. JUL Škorpije čeka povoljan dan na poslu, a rakovi će se suočiti sa ovim problemom

OVAN

POSAO: Ušli ste u fazu u kojoj niste preterano zainteresovani za posao. Jednostavno imate manjak ambicija. Pasivni ste i odgovara vam period u kojem nemate previše dešavanja.

LJUBAV: Pronašli ste partnera sa kojim imate jake strasti ali takođe i česte konflikte. Smatrate da je vaša veza pomalo nestabilna. Niste sigurni na koji način će se stvari odvijati.

ZDRAVLJE: Problemi sa nervozom su naglašeni kod vas. Na nervnoj bazi možete imati i neke zdravstvene tegobe, pogotovo povezane sa probavnim traktom. Pazite šta jedete.

BIK

POSAO: Zadovoljni ste svojim poslovnim statusom, jer znate da vam je radno mesto stabilno i da nemate čega da se plašite. Možee da očekujete generalno miran početak vikenda.

LJUBAV: Flertujete i imate više od jedne opcije za vezu... Ipak, bez obzira na sva ta nova poznanstva, još mislite na bivšu ljubav. Moguće je da vam nije lako da prebolite tu osobu.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Na polju zdravlja vas tokom današnjeg dana ne očekuju bilo kakvi problemi. Možete da računate na pozitivnu i stabilnu situaciju. Budite bez brige.

BLIZANCI

POSAO: Napravili ste malo nepromišljen poslovni potez pa se sada pitate kako će izgledati vaša profesionalna budućnost. Moguće je da strahujete od negativnog ishoda.

LJUBAV: Taman kada ste pomislili da ste pronašli pravu osobu za sebe, shvatili ste da je u pitanju neko ko je bio neiskren prema vama. Moguće je da je neko razočarenje bilo neizbežno.

ZDRAVLJE: Redovnije jedite. Pred vama je faza u kojoj zdravlje može da bude jako dobro ako budete vodili dovoljno računa o sebi. Dakle sve zavisi od načina na koji se postavite.

RAK

POSAO: Često menjate poslove i dopada vam se dinamična atmosfera. Niste spremni da se posvetite samo jednom projektu. Možete da očekujete neke nove promene danas.

LJUBAV: U odnosu sa voljenom osobom delujete veoma emotivno ali kada se razdvojite od nje, razmišljate i o drugim opcijama. Moguće je da niste sasvim spremni za ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojim navikama. Ako ste skloni cigaretama ili alkoholu, vreme je da menjate svoje navike kako one ne bi na duže staze ozbiljnije ugrozile vaše zdravlje.

LAV

POSAO: Nekada vam nije lako da priznate da vam na ovom planu treba pomoć. Pokušajte da smanjite ponos i sujetu. Neophodno je da na poslu zauzmete malo zreliji stav.

LJUBAV: Nedostaje vam pažnja, udvaranje i lep osećaj koji donosi novo poznanstvo i nova ljubav. Moguće je da ste već duže vreme usamljeni i da jednostavno čeznete za promenama.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam dijeta ili nešto dugačiji režim ishrane. Moguće je da ćete se u narednom periodu lakše osloboditi viška kilograma koji vas muči još od ranije.

DEVICA

POSAO: Niste zadovoljni poslom koji obavljate ali ne planirate da date otkaz sve dok ne nađete neku drugu, sigurnu opciju. Moguće je da vam nedostaje samo malo više sreće.

LJUBAV: Imate utisak da nemate dovoljno iskustva na polju ljubavi. Jednostavno vam je teško da osvojite osobu koja vam se dopada. Uskoro će vam se ukazati pogodna prilika.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa disajnim putevima, plućima i kašljem. Ukoliko ste pušč ozbiljnije razmislite o tome da ostavite cigarete. Generalno izbegavajte duvanski dim.

VAGA

POSAO: Očekuje vas nova poslovna mogućnost na kojoj treba da dokažete svoje umeće i sposobnosti. Potrudićete se da ostavite najbolji mogući utisak i da se dokažete.

LJUBAV: Vi ustvari želite da druga osoba preuzme inicijativu i da se samo prepustite nekome, ali taj partner se još nije pojavio. Budite strpljivi ali i realni sa očekivanjima.

ZDRAVLJE: Prija vam bavljenje sportom. Današnji dan vam je povoljan za polje zdravlja. Ne biste trebali da očekujete nove problene. Stanje je prikazano kao generalno stabilno.

ŠKORPIJA

POSAO: Veoma ste vredni, požrtvovani i nije vam teško da se posvetite svom poslu kako bi ostvarili cilj. Možete da očekujete povoljan dan za poslovna rešenja.

LJUBAV: Trenutno malo nehajno gledate na muško- ženske odnose. Jednostavno niste još zainteresovani za nova poznanstva. Očekuje vas neobavezni flert i ništa više od toga.

ZDRAVLJE: Mogući bolovi u stomaku vam stvaraju manje probleme i poteškoće. Pred vama je faza u kojoj su tegobe sa probavom veoma naglašene. Povedite računa o unosu tečnosti.

STRELAC

POSAO: Nije vam baš lako da se posvetite svim poslovnim obavezama koje vas očekuju, radije ih izbegavate. Uživate u vikendu, a poslovima ćete se posvetitineki drugi dan.

LJUBAV: Postoji osoba do koje vam je stalo ali kao da nemate dovoljno volje da sa njom izgradite malo dublji i ozbiljniji odnos. Moguće je da ste upali u stanje apatije.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Pred vama je veoma naporna faza i važno je da iskoristite svaki slobodan trenutak za odmor. Potrebno vam je da napunite baterije.

JARAC

POSAO: Iako niste oduševljeni poslom kojim se bavite, ostajete na tom mestu jer niste preuzeli inicijativu da pronađete nešto drugo. Za sada nema većih promena na ovom polju.

LJUBAV: U braku niste sasvim zadovoljni i sa voljenom osobom vas očekuje teži dan. Kriza između vas dvoje vlada već neko vreme a u narednim danima bi mogla da kulminira.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Na polju zdravlja vas ne očekujuveći problemi. Dan vam protiče mirno i bez većih smetnji. Lepo ste raspoloženi i ne postoji ništa što bi moglo da vas muči.

VODOLIJA

POSAO: Posao koji radite jeste prilično naporan ali ima i mnogo dobrih strana. Vi ste vredni i ništa vam ne pada teško. Daćete sve od sebe kako biste u budućnosti napredovati.

LJUBAV: Ponekad dolazi do nesporazuma između vas i voljene osobe jer oboje mislite da se neke stvari podrazumevaju. Potrudite se da budete otvoreniji u komunikaciji.

ZDRAVLJE: Malaksalost vas prati. Nemojte da se forsirate danas niti da radite fizički naporne poslove kako ne bi došlo do komplikacija vezanih za vaše zdravstveno stanje.

RIBE

POSAO: Česta putovanja zbog posla na vas pozitivno deluju, volite da budete u pokretu i da vam se dešavaju zanimljive stvari. Bogatiji ste novim iskustvima a imate i veću motivaciju nego pre.

LJUBAV: Ponosni ste na svog partnera koji je trenutno vaša svetla tačka. Dobro se osećate kada ste zajedno. Možete da očekujete da će vam odnos u budućnosti biti još bolji.

ZDRAVLJE: Osećate se bolje nego ikad. Nemate ni jedan problem kada je u pitanju zdravlje. Stanje je stabilno i dobro se osećate u svojoj koži. Očekuje vas bezbrižan dan.

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se