Zdravlje i život

Mesečni horoskop za avgust

31.07.2019 Za mnoge će biti buran i dinamičan mesec, piše portal svetpoznatih.rs

adminadminComments 0

Mesečni horoskop za avgust

Ovan

Avgust je za Ovnove poprilično povoljan. Podiže se samopuzdanje, biće nekih zaljubljivanja, a na poslu se strasti smiruju. Ovaj nalet pozitivne energije uticaće i na smirivanje tenzija u domu koje su bile prisutne tokom jula. Finansijska situacija je donekle stabilna, ali postoji i opasnost od nesmotrenih kupovina, specijalno onih skupocenih. Slobodni su ušli u period flerta i zabave i trenutno ih ne zanima ništa stabilno i trajno. Zauzeti će imati mnogo prilika, možda i više od dve, dok kraj meseca zahteva malo ozbiljniji pristup samom odnosu. Zdravlje je dobro, s tim da je od 20. avgusta potrebno malo pripaziti na ishranu, piše svetpoznatih.rs

Bik

Turbulencije na polju statusa, posla i karijere su moguće već na početku meseca. Oni u dugim vezama će zahtevati konačno definisanje odnosa, pa će neki čak i uceniti ultimatumima partnere. Slobodne očekuje niz naglih i neočekivanih promena koje svakako mogu doneti neku novu osobu koja će zahtevati više posvećivanja. Stanje na poslu je dinamično i nepredvidivo, tek od druge polovine meseca su moguće stabilizacije. Preterane kupovine i trošenje novca na trenutna zadovoljstva mogu izazvati besparicu. Moguće su nagle oscilacije pritiska.

Blizanci

Nagomilana nervoza zbog nezavršenih poslova ili onih koji moraju da se odlažu čine mnoge pripadnike ovog znaka nerviznim i iscrpljenim. Međutim, povoljne prilike slobodnim pripadnicima znaka donosi mali predah i ushićenje već u prvim danima avgusta. Zauzetima cveta ljubav, a nije isključeni ni romantično putovanje već početkom meseca. Dugovi su još prisutni pa bi trebalo pripaziti na račune i rate kredita, dok sa zdravljem nema puno poteškoća.

Rak

Većina Rakova trenutno preispituje sve svoje odnose. Slobodni su nezadovoljni i okrenuti samo sebi, dok su zauzeti na nekoj vrsti životnog testa. Stanje na poslu ide uzlaznom linijom već sredinom meseca, dok se finansijska situacija dovodi u red u prvim danima avgusta. Individualni sportovi i relaksacije mogu pozitivno uticati na celokupno zdravlje, specijalno mentalno.

Lav

Ubrzanje i nagli preokreti u vezi mogu doneti pad imuniteta i iscrpljenost pa je od starta potreban oprez. Dinamična dešavanja na polju ljubavi unose nemir i neizvesnost, što Lavovima ne prija. Oni koji su u vezama traže više od partnera, a slobodni imaju priliku da se zaljube u nekoga koje potpuno drugačiji i nepredvidiv. Novac lako klizi iz ruke, pa potencijalno može da se desi da moraju da pozajme novac.

Devica

Devicama se smučila svakodnevna rutina koja ne daje puno prostora za opuštanje, pa su spremne da menjaju sve iz korena. Emotivni život je zapao u krizu, pa se odnosi klackaju. Potencijalna treća osoba može pokvariti stabilan odnos, dok su slobodni su na korakod ulaska u tajnu vezu sa zauzetom osobom. Finansijska situacija miruje, a poboljšanje dolazi tek krajem meseca. Mogući su problemi sa nesanicom.

Vaga

Vage konačno uživaju. Društveni život postaje sve zanimljiviji i bogatiji, a simpatije se pojavljuju neočekivano. Zauzete dolaze do željenog u vezi, pa ljubav i razumevanje neće izostati. Neke promene i neobične odluke partnera mogu na kratko izmeniti dosadašnje planove. Najviše brige će biti zbog novca i razmišljanja o mogućim većim zaradama. Zdravstveni problemi su direktno povezani sa manjkom fizičkog angaživanja.

Škorpija

Bez obzira što se situacija na poslu smiruje, nije vreme za opuštanje. Mnogo rada i realizacija sledi uskoro, a to sve će biti ispraćeno i zaradom koja neće biti mala. Postoji mogućnost da se konačno realizuje projekat na koje se dugo radilo. Emotivni životu lazi u fazu u kojoj će se smenjivati potreba za bliskošću i potreba za distanciranjem. Slobodni mogu da uđu u nešto više sa kolegom ili poslovnim saradnikom. Mogući su problemi sa kičmom.

Strelac

Trenutno nema mesta za negativnost i malodušnost već samo za napredovanje. Poslovna atmosfera poprima pozitivan ton pa ćete sa lakoćom rešavati zadatke. Pazite na investicije, specijalno dugoročnije. Loš je period za kredite i pozajmice. Prijaće vam partnerova pažnja u kojoj ćete maksimalno uživati. Slobodni Strelčevi će biti fascinirani nečijim originalnim stavovima, a neće im biti lako da osvoje tu osobu. Pripazite na kičmu.

Jarac

Nailazićete na prepreke u poslovanju, a neko ko je na visokom položaju pokušaće da vam pomogne. Ukoliko poslovi imaju veze sa inostranstvom onda mogu doneti veliku zaradu. Zauzete očekuju dosta lepi momenti sa voljenom osobom, specijalno u drugoj polovini meseca. Slobodni Jarčevi su još uvek izbirljivi i biraju prema nekom statusu i položaju. Oni koji imaju simpatiju će biti sitničavi i loviće greške druge strane. Moguće su prehlade.

Vodolija

Početak meseca obeležiće administrativni haos i problemi sa nekom papirologijom. Kako dani budu odmicali tako će pomoć neke osobe biti konstruktivnija i korisnija. Partnerski odnosi će postati stabilniji tek u drugoj polovini meseca kada budete konačno postigli dogovor o zajedničkom životu, ulaganjaima i nesporazumima. Slobodne očekuje novo poznanstvo na neočekivanom mestu. Lako možete da upadnete u neplanirane dugove. Mogući su problemi sa hormonima u drugoj polovini meseca, kao i urinarne infekcije.

Ribe

Mesec počinje u znaku problema sa autoritetima i njihovim izričitim željama. Mnogi će imati sreće ukoliko uspeju da zadrže posao. U drugoj polovini meseca moguće su poteškoće zbog iznenadne lenjosti i inertnosti, a sve zbog slabe motivacije. Mnogi će morati da promene neke rutine na koje su navikli. Zauzete Ribe će biti u idiličnom odnosu sve do poslednje nedelje februara kada će na površinu opet izbiti neki stari problemi koji nisu rešeni do kraja. Slobodni će dobiti priliku za neke nove priče tek oko 20. avgusta. Umor i loša ishrana će biti uzročnici raznih zdravstvenih problema.

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se