Zdravlje i život

Nedeljni horoskop od 21- 27. oktobra 2019. godine

20.10.2019 Poslednja nedelja sunčanog oktobra nagoveštava brojne obrte i kraj napetosti za vodene znakove. Vazduh i vatra će još neko vreme biti u klinču. Nedeljni horoskop za period od 21. oktobra do 27. oktobr

adminadminComments 0

Nedeljni horoskop od 21- 27. oktobra 2019. godine

 

Poslednja nedelja sunčanog oktobra nagoveštava brojne obrte i kraj napetosti za vodene znakove. Vazduh i vatra će još neko vreme biti u klinču. Nedeljni horoskop za period od 21. oktobra do 27. oktobra 2019. godine. Kome stiže karmička ljubav, a ko iz stare veze izlazi sa gorčinom?

OVAN

Posao Rešili ste finsijsku brigu od prethodnih dana, ali vas i dalje muči to što nemate dovoljno novca za ulaganja koja ste planirali. Nemojte se nervirati, jer zvezde su na vašoj strani.

Ljubav Partner vas razume, jer sa vama prolazi kroz buran period koji utiče i na ljude oko vas.

Zdravlje Povećana nervoza.

BIK

Posao Ubrzano razrešavate svoje finansijske probleme. Upoznaćete zanimljivu osobu, koje će vam pomoći da dosegnete zvezde u svom poslovnom statusu.

Ljubav Želite da razrešite poneki detalj, ukoliko se radi o partneru koji vam je isuviše težak. Pokušavate da se oslobodite okova.

Zdravlje Osećate se dobro.

BLIZANCI

Posao U suštini ste osoba koja jako dobro uviđa pojedine polovne poteze svog šefa pa se u to ime oseća i jača doza manipulacije na koju nećete pristati.

Ljubav Vaša intuicija u vezi jedne osobe jako dobro radi. Ovaj stav vam pomaže da skockate svoj emotivni život.

Zdravlje Nemate danas veće tegobe.

RAK

Posao Ne očajavate, jer nemate previše loš stav kada su negativni trendovi u punoj snazi. Šta god da se dešava vi znate da ste dovoljno sposobni da se izvučete.

Ljubav Zaljubljeni i srećni i niste svesni šta vam se zapravo dešava u emotivnom odnosu.

Zdravlje Pokušajte da popravite krvnu sliku.

LAV

Posao Uprkos lošim segmentima vašeg posla vi opstajete na tržištu. Nelagodnost može da dođe i usled nepromišljenih promena, koje ste sami sugerisali.

Ljubav Partner se malo ljuti na vaš stav nedodirljive osobe. Budite obazriviji prema nečijim osećanjima.

Zdravlje Oprez hroničnim bolesnicima.

DEVICA

Posao Ideja koju razrađujete u prvom delu dana vam donosi razrešenje situacije za naredni period. Svesni ste koliko vredite pa se u tom smislu vladate.

Ljubav Moguće da ćete biti dovoljno otvoreni za svog partnera ovaj put i da ćete preći dovoljno kilometara kako bi se nešto konkretno desilo.

Zdravlje Ostavljate utisak zdrave osobe.

VAGA

Posao Vaša gordost ne dozvoljava jaču poslovnu saradnju sa osobom koja je spremna da se otvoreno postavi kada su novi izazovi u pitanju.

Ljubav Ne treba da budete sami pa se sugeriše nešto isuviše posebno kada su zajednički izlasci u pitanju. Osećate se egzaltirano.

Zdravlje Pojačajte trening.

ŠKORPIJA

Posao Drugi ljudi vas doživljavaju kao velikog mudraca i vi to u suštini i jeste. Mnogi vas pitaju za savet i nesebično ga poklanjate.

Ljubav Emotivna strana je više povezana sa poljem strasti. Budite dovoljno opušteni u svojim namerama i nešto se već može dogoditi.

Zdravlje Pojačano lučenje hormona.

STRELAC

Posao Nešto ste propustili i uspeh vam se izmakao za dlaku. Biće po malo tapkanja u mestu, ali rezultat neće izostati.

Ljubav Nećete biti raspoloženi za saradnju ni izlaske, koliko za svađu u kojoj možete nekoga da povredite.

Zdravlje Glavobolja.

JARAC

Posao Imate odličnu saradnju sa klijentima što se vidi na poslovnom planu koji vam se bolje ide. Nemojte propustiti ukazane šance da dobijete još veće benefite.

Ljubav Privlači osoba iz prošlosti, ali vi ne znate da li da joj dozvolite da ponovo uđe u vaš život.

Zdravlje Smanjite stres.

VODOLIJA

Posao Uprkos lošim segmentima vašeg posla vi opstajete na tržištu. Nelagodnost može da dođe i usled nepromišljenih promena, koje ste sami sugerisali.

Ljubav Partner se malo ljuti na vaš stav nedodirljive osobe. Budite obazriviji prema nečijim osećanjima.

Zdravlje Oprez hroničnim bolesnicima.

RIBE

Posao Muče vas određene dileme u narednom period koje niste isuviše ozbillno shvatili u prvi mah. Osećate potrebu da nešto popravite.

Ljubav Neko vam se meša u vezu i počinje da iritira svojim prisustvom. Sprema te se na jači emotivni sukob.

Zdravlje Zimogrožljivi ste.

Autor: O.J
Izvor: Luftika.rs

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se