Zdravlje i život

Nedeljni horoskop od 26. oktobra do 1. novembra 2020

25.10.2020 Jako vas brine neharmoničan odnos sa kolegama. Imate utisak da ni oko najbanalnije stvari ne možete da se dogovorite. Nezadovoljni ste kako se veza razvija. Umesto ulaska u mirnu luku osećate kao da ste ušli u zonu ratnih dejstava. Komunikacija je prilično neharmonična i na korak ste od prekida. Mogući su problemi sa pritiskom.

adminadminComments 0

Nedeljni horoskop od 26. oktobra do 1. novembra 2020

Ovan

Jako vas brine neharmoničan odnos sa kolegama. Imate utisak da ni oko najbanalnije stvari ne možete da se dogovorite. Nezadovoljni ste kako se veza razvija. Umesto ulaska u mirnu luku osećate kao da ste ušli u zonu ratnih dejstava. Komunikacija je prilično neharmonična i na korak ste od prekida. Mogući su problemi sa pritiskom.

Bik

Pred privatnicima je teška poslovna nedelja. Očekuju vas iznenadne teškoće i u prvom momentu nećete se najbolje snaći. Trebaće vam vreme da se organizujete i krenete da rešavate probleme. U mislima vam je bivši partner. Maštate o pomirenju, mada znate do do toga neće doći. Osećate se dobro.

Blizanci

Ukoliko se bavite privatnim biznisom očekuje vas period stagnacije. Uprkos pokušajima nećete uspeti da unapredite posao. Očekuje vas novo poznanstvo. Drugu stranu ćete oceniti kao jaku, postojanu, čvrstu. Dopašće vam se snaga koja će bukvalno da izbija iz nje. Kada je zdravlje u pitanju, bešika je osetljiva.

Rak

Puni ste pozitivne energije i želite da konačno rešite probleme koji ste dugo zaobilazili i koji nisu bili od primarnog značaja za posao. Niste zadovoljni odnosom u braku. Vrlo dobro znate da je odnos čvrst, ali da u njemu nema kao nekada emocija. Nedostaje vam pažnja voljene osobe. Zdravlje je stabilno.

Lav

Želite da u novi poslovni projekat uđete sa novim saradnikom. Pokušavate da zainteresujete drugu stranu za saradnju tako što stvari prikazujete na idealan način. Nezadovoljni ste emotivnom sferom. Voljena osoba je neraspoložena i očigledno vam je da jedva čeka da se posvađa. Grlo je prilično osetljivo.

Devica

Umesto da energiju fokusirate na poslovne obaveze usmeravate je na kolege.Rezultati su loši i međusobno se okrivljujete zbog toga. Prezadovoljni ste emotivnom sferom. Partner je pažljiv, pun podrške i daje vam osećaj sigurnosi i stabilnosti. Zdravlje nije najbolje. Ukoliko osetite simptome vezane za srce, nerve ili pritisak reagujte odmah.

Vaga

Zadovoljni ste poslovnom situacijom. Na poslu nema nikakvih teškoća, a priliv novca je stabilan. Problemi se vide na emotivnom polju. Nezadovoljni ste vezom. Imate utisak da se ne razumete sa partnerom. Nerazumevanje može da eskalira u svađu, a tokom svađe može doći do prekida. Zdravlje je stabilno.

Škorpija

Pred vama je nepovoljna radna nedelja. Sastanci, dogovori i putovanja mogu biti odloženi ili otkazani. U emotivnom smislu ste zadovoljni. Partner tačno zna šta vam treba i kako da se postavi prema vama. Imate utisak da je vaš ljubavni odnos najveći uspeh u vašem životu. Glava je prilično osetljiva.

Strelac

Prilično ste optimistični, vredni i obaveze završavate i pre vremenski određenog roka. Kada je emotivna sfera u pitanju dvoumite se da li da ostanete u tekućoj vezi. Svesni ste da ste nezadovoljni i imate utisak da su slabe šanse da se odnos popravi. Druga strana nije svesna o čemu razmišljate. Zdravlje je stabilno.

Jarac

Na poslu preuzimate odgovornost za loše poslovne rezultate. Prilično ste nepravedni prema sebi. Uradili ste sve što ste mogli. Treba da prihvatite da na neke stvari nemate uticaja. Odličan je dan za novo poznanstvo. Druga strana vam deluje introvertno, ali prilično sposobno i odgovorno. Pripazite na grlo.

Vodolija

Brinete zbog finansija tako da na poslu dajete prednost obavezama koje najbrže ili sigurno donose prihod. Niste zadovoljni kako se veza odvija. Partneru u mislima zamerate mnogo toga, a u stvarnosti ništa, tako da partner nije ni svestan toga šta mislite i kako se osećate. Moguća je nervoza.

Ribe

Posao stagnira i sa te strane je priliv novca prilično slab. Jako ste zabrinuti zbog loših finansija. Razmišljate o uzimanju kredita ili pozajmice. Niste u potpunosti zadovoljni vezom. Jasno vam je da treba da se radi na poboljšanju odnosa i trenutno ste raspoloženi za tu opciju. Mogući su problemi sa srcem.

(krstarica.com)

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se