Zdravlje i život

ONA JE S NJIM ZBOG NOVCA, ALI JE VREDAN TRUDA: Evo koju OGAVNU stvar studentkinja (23) mora da radi svom MAKROU (60) da bi dobila 4.566 EVRA!

13.02.2019 Studentkinja koja ima 23 godina priznaje da svakog meseca dobija 4.566 evra od sponzora, samo da mu briše zadnjicu. Katarina ima dugotrajni aranžman sa čovekom, koji je u svojim šesdesetim godinama, i kaže da je vredan truda. Studentkinja na Univerzitetu u ...

adminadminComments 0

ONA JE S NJIM ZBOG NOVCA, ALI JE VREDAN TRUDA: Evo koju OGAVNU stvar studentkinja (23) mora da radi svom MAKROU (60) da bi dobila 4.566 EVRA!

Studentkinja koja ima 23 godina priznaje da svakog meseca dobija 4.566 evra od "sponzora", samo da mu "briše zadnjicu".

Katarina ima dugotrajni aranžman sa čovekom, koji je u svojim šesdesetim godinama, i kaže da je "vredan truda".

Studentkinja na Univerzitetu u Notingem Trentu imala je, tokom poslednje tri godine, više od dvadeset sponzora koji su joj finansirali studije, pošto nije mogla sama da se izdržava. Ona je otkrila da je najčudniji seksualni zahtev dobila od starijeg "tatice" sa neobičnim fetišom.

- Daje mi mesečni džeparac u iznosu od 4.566 evra i to je dugotrajni aranžman - izjavila je za lokalne medije.

- Uzbuđuje ga da ga obrišem posle velike nužde, ali taj novac je vredan truda – dodala je ona.

Katarina je postala sponzoruša, pošto je videla tutorijal na "jutjubu" o kompaniji koja se bavi upoznavanjem starijih muškaraca sa mladim devojkama.

To je sajt za upoznavanje gde sponzoruše "dobijaju luksuzan život, odvode ih na skupe večere, egzotična putovanja i daju im džeparac" u zamenu za njihove "usluge".

 

Bogati stariji muškarci

Sponzori mogu da se definišu kao bogati, stariji muškarci koji velikodušno nagrađuju mlade žene u zamenu za njihovo društvo ili seksualne usluge.

Katarina kaže da morate da budete spremni na intimnost sa muškarcima, čije se godine kreću od ranih tridesetih do kasnih šesdesetih.

- Zaista bi bilo naivno očekivati da pronađete sponzora koji će vam dati novac u zamenu za prijateljstvo ili samo druženje, to je pogrešan koncept – navela je ona.

Ona je ispričala kako je odlazila da vidi "sponzore", nakon borbe da sastavi kraj sa krajem.

- Novac je bio faktor koji je uticao na moje mentalno zdravlje i činio mi život očajnim – rekla je Katarina.

"Čuvajte se lažnih sponzora"

Nisu sva Katarinina iskustva bila pozitivna i upozorila je da postoje oni koji bi samo da vas iskoriste.

- Jednom me je muškarac pitao da li bih mogla da se nađem sa njim u njegovom automobilu i pokažem mu moje međunožje za 114 evra. To je smešno! – ispričala je ona.

Jedna kozmetičarka takođe upozorava na ovaj tip muškaraca – koje ona naziva "lažnim sponzorima".

Tridesetdvogodišnjakinja koja živi u Kensingtonu počela je da upoznaje sponzore preko sajtova pre tri godine, pošto joj je jedna klijentkinja pričala o skupom načinu života.

Ali, nije bila pripremljena na muškarce koji lažiraju svoje profile i pretvaraju se da su bogati, kako bi spavali sa atraktivnim ženama.

- Zaista mi idu na živce. Moj profil shvatam ozbiljno i hoću da napravim dobre aranžmane sa pravim muškarcima, a onda se pojave ovakvi tipovi koji samo traže seks – navela je ona.

- To je smešno. Na pogršnom su sajtu za tako nešto – zaključila je ova kozmetičarka.

 

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se