Zdravlje i život

RUSA NAPUSTILA ŽENA, ON OTIŠAO KOD VRAČA – Otkrio prevaru i dobio odštetu …

28.07.2019 Sud u ruskom gradu Omsku dodelio je jednom muškarcu stotine hiljada rubalja na ime odštete nakon što

adminadminComments 0

RUSA NAPUSTILA ŽENA, ON OTIŠAO KOD VRAČA – Otkrio prevaru i dobio odštetu …

Sud u ruskom gradu Omsku dodelio je jednom muškarcu stotine hiljada rubalja na ime odštete nakon što “čarobnjaci” nisu uspeli da nateraju odbeglu suprugu da mu se vrati.

Ruski mediji su, na osnovu uvida u sudske dokumente, objavili inicijale tog čoveka. M.E.A. je bio očajan kada ga je supruga napustila u avgustu 2017. godine.

Ali je video televizijsku reklamu koja mu je ulila nadu. U toj reklami je, pored ostalog rečeno: “Vratite suprugu ili voljenu ženu”. Gledaocima je obećano i skidanje različitih vrsta kletvi.

Ali stvari nisu ispale onako kako je pomenuti gospodin očekivao.

Kako navodi dnevnik Rosiskaja Gazeta, utučeni suprug je pozvao broj koji je video u reklami i rečeno mu je da će mu pomoću magije vratiti suprugu.

On je sa agencijom Šesto čulo potpisao ugovor i uplatio oko 3.500 evra na ime “vidovnjačkih i usluga proricanja sudbine, kao i astroloških i duhovnih aktivnosti”. Supruga mu se, međutim, nije vratila, pa je podneo tužbu protiv agencije.

Sud u Omsku nije mogao da pronađe dokaze da je agencija pružila bilo kakvu od usluga navedenih u ugovoru, zbog čega mora oštećenom da plati 5.600 evra.

Sa toliko novca će verovatno uspeti da vrati suprugu, navodi se u šaljivom tekstu na sajtu Rambler Njuz, jednom od najpopularnijih ruskih informativnih portala.

U Rusiji trenutno cveta tržište agencija koje nude usluge u vezi sa “ljubavnim činima”. U tekstu sa pomenutog sajta kao uzrok toga navodi se veliki broj televizijskih emisija sa gostima koji tvrde da imaju nadljudske moći.

Jedna od njih je tvrdila da je peta generacija čarobnjaka iz Skandinavije. I ne samo to. Nudila je da navodnim magičnim moćima političarima pomogne da se domognu mesta u ruskoj Dumi. Cena, prava sitnica – milion dolara po mestu.

Na kraju je optužena za prevaru.

(BBC)

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se