Zdravlje i život

UDARNA VEST: Prvi slučaj u Srbiji - Oduzeto dete vraćeno roditeljima - VIDEO

28.10.2020 Poštovani čitaoci, posle tri godine neopisive borbe na pravnom i duhovnom planu, porodici Trkulja je odlukom suda, vraćena ćerka! Ovo je prvi slučaj takve vrste za koji je nama poznato.

adminadminComments 0

UDARNA VEST: Prvi slučaj u Srbiji - Oduzeto dete vraćeno roditeljima - VIDEO

Poštovani čitaoci, posle tri godine neopisive borbe na pravnom i duhovnom planu, porodici Trkulja je odlukom suda, vraćena ćerka! Ovo je prvi slučaj takve vrste za koji je nama poznato.

Ovom sudoskom presudom je, prvi put kod nas, nanet udarac sedmoglavoj aždaji koja otima decu srpskim roditeljima, kroz centre za socijalni rad, i koja završavaju najčešće usvojena u inostranstvu, preko stranih agencija, sa kojima naše Ministarstvo rada i socijalnh pitanja ima sklopljene ugovore, o čemu su srbski mediji već dovoljno pisali.

Veliku ulogu u rasvetljavanju ovog problema imali su: novinari Duško Velkovski, Svetlana Nikolić i Milan Malenović, prof.dr. Mila Alečković, medijska kuća Srbin info i mogi drugi, među kojima je bio i Porodični sabor, na samom početku, kada je informacija o otetom detetu postala dostupna javnosti.

Naš sajt, takođe, od početka je pratio ovaj slučaj. Pogledajte emisiju „Posle ručka“, u kojoj su gostovali majka Nataša, dr. Mila Alečković i advokat Milan Bosika, koji je treći advokat u ovom procesu i koji je završio proces na sudu.

Svi zainteresovani, koji žele da pomognu porodici Trkulja, koja je i dalje u teškoj materijalnoj situaciji, mogu to da učine uplatom na račun: Ivan Trkulja, Požarevačka 2, Beograd: 200-112280189-06, u svakoj pošti ili banci Poštanska štedionica.

VIDEO:

(pravoslavnaporodica.org)

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se