Istorija

Bivši NATO oficir otkrio najveću TAJNU KOSOVSKIH ALBANACA (VIDEO)

04.09.2019 Govoreći o Florimu Ejupiju, naglasio je da nije postojala mogućnost da pobegne iz Bonstila, ali i da je velika sramota jer je on sada slobodan čovek

adminadminComments 0

Bivši NATO oficir otkrio najveću TAJNU KOSOVSKIH ALBANACA (VIDEO)

Govoreći o Florimu Ejupiju, naglasio je da nije postojala mogućnost da pobegne iz Bonstila, ali i da je velika sramota jer je on sada slobodan čovek

Gostujući u jutarnjem programu "Dobro jutro Srbijo" bivši oficir Kfora Kristian Kaš je naglasio da su agenti CIA vežbali Albance za terorističke akcije na Kosovu i Metohiji.

Kaš je istakao da je on o Srbiji znao više od drugih norveških vojnika, ali i izrazio žaljenje zbog zakasnelog dolaska na KiM.

- Ja sam znao više od običnih vojnika kada sam došao na Kosovo, znao sam da Albanci diluju heroin, kokain. Kada sam došao na Kosovo, nas su smatrali junacima, Albanci su nas gledali kao oslobodioce. Većina vojnika imaju drugačije mišljenje, 2004. godine norveški vojnici su branili Srbe. Drago mi je da su Norvežani branili Čaglavicu, šteta što ranije nismo došli tamo - rekao je Kaš tokom gostovanja na Hepi televiziji.

Govoreći o Florimu Ejupiju, naglasio je da nije postojala mogućnost da pobegne iz Bonstila, ali i da je velika sramota jer je on sada slobodan čovek.

- Nije moguće da se pobegne iz Bonstila. Agenti CIA su vežbali Albance za terorističke akcije. Imali smo dokaze da je Ejupi ubio dvanaest Srba, velika je sramota da je on sada slobodan čovek. Amerikanci su me proglasili mentalno nestabilnim, zato što sam na strani Srba, ja sam pre svega na strani istine! - naglašava Kaš.

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se