Misterije i zavere

СИТУАЦИЈА ЈЕ ВЕОМА ОЗБИЉНА: Зашто су убијени руски научници, зашто се догодила Фукушима…

13.11.2017 Руски научник др Сергей Салль даје нам одговоре на неколико питања о томе шта се догађало раније, зашто је сада овако али и шта је све могуће да се догоди… Пример заустављања развоја изванредног јединственог проналаска Ивана Филимоненка – хладне нуклеарне фузије и замене том енергијом постојећих, као и напретка у свакој области, уплитање прстију страних влада, и на крају казне коју је на пример добио Јапан… Руска академска наука успешно се развијала само око 15 година после рата. Тада је врх Академије наука био очишћен од троцкиста, и заиста развој совјетске науке у то време је ишао гигантским темпом. У то време су биле створене најбоље рачунарске машине на свету, боље од америчких. Најбољи аутомобил „Волга“ је био признат као најбољи ауто. Најбољи бродови, подморнице.

adminadminComments 0

СИТУАЦИЈА ЈЕ ВЕОМА ОЗБИЉНА: Зашто су убијени руски научници, зашто се догодила Фукушима…

Руски научник др Сергей Салль даје нам одговоре на неколико питања о томе шта се догађало раније, зашто је сада овако али и шта је све могуће да се догоди… Пример заустављања развоја изванредног јединственог проналаска Ивана Филимоненка – хладне нуклеарне фузије и замене том енергијом постојећих, као и напретка у свакој области, уплитање прстију страних влада, и на крају казне коју је на пример добио Јапан…

Руска академска наука успешно се развијала само око 15 година после рата. Тада је врх Академије наука био очишћен од троцкиста, и заиста развој совјетске науке у то време је ишао гигантским темпом. У то време су биле створене најбоље рачунарске машине на свету, боље од америчких. Најбољи аутомобил „Волга“ је био признат као најбољи ауто. Најбољи бродови, подморнице.

У Космосу су били далеко испред Американаца. Били би још напреднији да је руска Академија наука дозволила да се развија такав правац као што је – хладна нуклеарна фузија.

Академик Корољов је на бази енергије хладне нуклеарне фузије намеравао да развије свемирске програме, лет на Месец и Марс, на Венеру, све је то било планирано помоћу нових мотора који би користили хладну нуклеарну фузију.

Научник Курчатов је на бази хладне нуклеарне фузије намеравао да развије нову енергетику.

Академик Глушков намеравао је да изгради нове моторе.

Цео овај програм је уништен од стране академика, они су га назвали псеудо-научним, потпуно неодрживим. А сви ови академици који су се бавили програмом су под чудним околностима умрли. Сви програми су затворени, а руски научни програми почели су се ослањати на стара америчка истраживања, укључујући и свемирску технологију.

Најважније је, да је на овом погибељном путу била преусмерена руска рачунарска техника. То јест, сва руска истраживања из рачунарске технологије постепено су била уклоњена. Речено нам је да треба да копирамо америчку технологију. Совјетски Савез није био спреман за те револуционарне промене које су се догодиле у рачунарској технологији и информатици.

Дакле, то је један од разлога распада Совјетског Савеза, како сведочи др Сергей Салль. У ствари, каже да је све то било урађено по програму који је спроводила руска Академија наука.

„Као што видите, све то има веома дугу историју. А уопште са енергетиком, ствар је поражавајућа. У послератним годинама наша академија наука спроводила је програм по такозваној енергетској инверзији. Шта је то? То је добијање енергије из енергије окружења, животне средине. У суштини, то је изградња вечног мотора друге врсте. Сада је то апсолутно забрањено, али замислите да је у то време Академија наука усвојила такав програм?

Упркос противљењу већине академика она се спроводила и резултирала је, на пример, стварањем хладњака који је успешно радио не користивши никакву енергију из мреже. Специјални хладњак, који се производио неколико година у московској фабрици расхладних уређаја. Да, тако је било. Па, наравно, није се производило дуго времена, све је то било затворено.“

Међутим, технологија хладне нуклеарне фузије почетком осадесетих година почела је да се развија и у Америци. За основу су узели технологију Ивана Филимоненка, која се нашла у рукама Американаца.

Али, у Америци се појавила жестока кампања за дискретитацију ових програма, јер је постало јасно да, ако се ови програми спроведу у Америци, ускоро неће бити потребан ни бензин, ни угаљ, ни гас, ни систем за пренос и продају електричне енергије. Све то у блиској будућности неби било потребно, јер су се толико успешно спроводили програми засновани на хладној фузији. Само у Америци је уништено неколико десетина истраживача који су радили на програму хладне фузије, физички су уништени, уклоњени. Остали научници су застрашени, многи од њих су отишли у Европу, чак и у Јапан. Јапанци су такође почели да се баве хладном фузијом. Али, све је то било угушено.

Упркос томе неки ентузијасти су почели да производе моторе на бази нуклеарне фузије за аутомобиле. У Санкт Петербургу, постојала је фирма до око 2005.године, која је на обичној „Лади“, производила аутомобиле који су радили на хладној фузији. Ови аутомобили су се ручно производили и продавали су се. Та фирма је 2004.године изложила свој модел на изложби „Експо 2004“ у Паризу. После тога је код њих дошао заменик министра енергетике Француске и рекао: „Момци на вас је почео лов, саветујем вам да брзо побегнете из Париза“. Сутрадан је њихов аутомобил био спаљен, уништен, али они су ипак успели да дођу у Петербург. Наставили су свој рад још неколико година, док под мистериозним околностима, главни конструктор те фирме није умро. Уопште, фирма је била уништена.

Ево, то је историја хладне нуклеарне фузије.

Али ипак, захваљујући другим истраживачима, таквим људима као што је научник Уруцкојев, програм хладне нуклеарне фузије развијао се и деведесетих, и 2000-их година. Одржаване су конференције о хладној нуклеарној фузији.

Све ово је било подвргнуто клевети од стране Комисије за борбу против псеудо-науке. Укинуто је финансирање ових пројеката, иако ове пројекте није финансирала Академија наука, већ су се тиме бавили спонзори. На спонзоре је извршен такав притисак само да би прекинули финансирање. Замислите само колике могућности има ова комисија…

Што се тиче енергије без коришћења горива, Русија је имала таква истраживања још крајем деведесетих, али је све било угушено. Са друге стране, такви уређаји успешно се развијају у различитим земљама: Швајцарској, Немачкој, Турској. Све то постоји на интернету, постоје снимци.

Јапан је на бази мотора Мината, такозваних Минатовог точка, можете на интернету видети шта је то, то је проналазак од пре тридесет година, усавршио такве моторе и поставио их на мотоцикле СУМО. Мотоцикл СУМО има погон на оба точка. Један точак се покреће обичним електромотором, а други магнетним мотором. Прво се мотоцикл убрзава, потребан је акумулатор за рад електричних кола, за стварање импулса који управљају положајем магнета. Али, упркос томе, мали акумулатор омогућава да мотор прелази 200 или 300 километара на час. То јест, економичнији је од обичног „елоктромотоцикла“ – десетоструко.

„Видите, минимална је употреба енергије. Чега је то почетак? Револуције у аутомобилској индустрији. Компанија „Тојота“ је у то време спроводила програм увођења таквих уређаја у својим аутомобилима. За време Такинакиа, министра финансија Јапана, Јапан је почео да води независну политику. Јер, Јапанци су схватили да ако развијају такву технологију у будућности им неће требати велика количина нафте и гаса. И да Јапан може да постане практично самодовољан, односно самоодржив. Дакле, тада би могао да се удаљи од финансијске власти илумината у Јапану, зар не?

Јапанци су почели да спроводе такву политику, али је тада почела уцена Јапана од светских банкара. По истраживањима новинара Бенџамина Фулфорда, који живи у Јапану, и из интервјуа који је имао са министром Такинакијем, Такинаки је потврдио оно што је и раније изјавио – да му је запретио израелски премијер Нетанјаху – ако се Јапан не придржава политике Међународног монетарног фонда (ММФ) и Федералних резерви, да ће против Јапана бити примењено геофизичко оружје.“

„Јапан вероватно није у потпуности испунио захтеве светских банкара и против њега је примењено геофизичко оружје. Као резултат тога главни погон „Тојоте“ је уништен, уједно се догодила и страшна катастрофа на нуклеарној електрани Фукушима. Ето шта стоји иза трагедије у Јапану.

Али, геофизичко оружје се сада користи и против Кине, против Европе, и против Русије. Последње поплаве на реци Амур су резултат примене геофизичког оружја на северну Кину. То јест, у ствари, оружје је коришћено против северне Кине, али је већином страдао наш далеки исток, губици су огромни, штета нанета држави је огромна.“

„Све је то наставак глобалне политике представника црне аристократије који владају Федералним резервама САД, који руководе Међународним монетарним фондом (ММФ), и другим међународним глобалистичким организацијама. Као што можете да видите, ситуација у том смислу је веома озбиљна.“

facebookreporter

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se