Vesti

ALBANAC IZ AUSTRALIJE JE U KOLIMA UBIO SVOJU ĆERKU! NIJE MOGAO DA JOJ OPROSTI JEDNU STVAR - VIDEO

25.07.2019 Sabrina Lekaj (20) pronađena je mrtva na prednjem sedištu mercedes benza u Adelejdu u nedelju pola sata pre ponoći, a kola su bila udaljena samo 250 metara od njihovog doma.

adminadminComments 0

ALBANAC IZ AUSTRALIJE JE U KOLIMA UBIO SVOJU ĆERKU!  NIJE MOGAO DA JOJ OPROSTI JEDNU STVAR - VIDEO

Sabrina Lekaj (20) pronađena je mrtva na prednjem sedištu "mercedes benza" u Adelejdu u nedelju pola sata pre ponoći, a kola su bila udaljena samo 250 metara od njihovog doma.

Lepa i talentovana albanska devojka iz Austalije je pronađena je mrtva pored teško ranjenog oca Petrita u njegovim kolima kolima u nedelju uveče.

Pre smrti poslala je srceparajuću poruku prijateljici, u kojoj joj je napisala da je voli.

Studentkinja medicine prethodne noći je bila u gradu sa prijateljima, kojima je navodno rekla kako se plaši da će se posvađati sa ocem kada se vrati kući.

Sabrina je poslala i poruku najboljoj prijateljici Kat Valstar, u kojoj je napisala da je "voli i da će joj pisati kada stigne kući".

Nekoliko sati kasnije njeno telo izvučeno je iz auta, zajedno sa njenim ocem Petritom Lekajem (49), koji je imao ozbiljne povrede abdomena i prebačen je u bolnicu.

On je optužen za ubistvo i trebalo bi da se pojavi na saslušanju u petak.

Prem svedočenju sabrininih drugarica, ona je bila jako uplašena kako će njen otac reagovati jer je ostala do kasno u gradu.

News.co.au navodi da je sabrina od 100 bodova na testiranju u školi osvojila 99,35. 

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se