Vesti

Auto sleteo u Drinu, vozač nije isplivao! Sutra se u potragu za nesrećnim čovekom uključuje i Žandarmerija! UŽAS NA PUTU BAJINA BAŠTA-LJUBOVIJA!

14.06.2019 Teška saobraćajna nesreća dogodila se danas na putu Bajina Bašta-Ljubovija, kod mesta Crvice kada je automobil marke Citroen sleteo je sa kolovoza u reku Drinu. Prema nezvaničnim informacijama, radi se o D.M. (61) meštaninu Crvice, koji je neposredno pre ...

adminadminComments 0

 

Auto sleteo u Drinu, vozač nije isplivao! Sutra se u potragu za nesrećnim čovekom uključuje i Žandarmerija! UŽAS NA PUTU BAJINA BAŠTA-LJUBOVIJA!

Teška saobraćajna nesreća dogodila se danas na putu Bajina Bašta-Ljubovija, kod mesta Crvice kada je automobil marke "Citroen" sleteo je sa kolovoza u reku Drinu.

Prema nezvaničnim informacijama, radi se o D.M. (61)  meštaninu Crvice, koji je neposredno pre tragedije krenuo svojim vozilom od kuće, ali je pre 13 sati sleteo u Drinu. 

Auto je potonuo, a vozač nije isplivao.

Angažovani su vatrogasci na pronalasku tela i izvlačenju automobila.

Pretpostavka je da je vozača voda odnela.

Spasioci su prečešljali Drinu i površinski i duž obala na potezu od nekoliko kilometara nizvodno od Crvice prema Rogačici, ali nesrećnog čoveka nisu uspeli da pronađu.

Potraga će biti nastavljena sutra, kada se očekuje da u Bajinu Baštu pristigne ronilački tim Žandarmerije.

 

TV Pink/Blic

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se