Vesti

Automobili plivaju prestonicom, grad doživeo APOKALIPSU, a od zamenika ni traga ni glasa. Beograđani POBESNELI! - VIDEO

19.06.2019 Nevreme koje se danas sručilo na Beograd pokazalo je da je srpska prestonica na ivici haosa, i da ima mnogo prečih poslova koji treba da se obave pre izgradnje gondole na Kalemegdanu, metroa i sličnih projekata gradske vlasti, dok su građani sve ljući i ogorčeniji, ...

adminadminComments 0

Automobili plivaju prestonicom, grad doživeo APOKALIPSU, a od zamenika ni traga ni glasa. Beograđani POBESNELI! - VIDEO

Nevreme koje se danas sručilo na Beograd pokazalo je da je srpska prestonica na ivici haosa, i da ima mnogo prečih poslova koji treba da se obave pre izgradnje gondole na Kalemegdanu, metroa i sličnih projekata gradske vlasti, dok su građani sve ljući i ogorčeniji, što se može videti na društvenim mrežama.

Dok je grad u potpunom kolapsu, automobili plivaju ulicama kao u Veneciji, od zamenika gradonačelnika Gorana Vesića nema ni traga ni glasa.

Jel ovo naš Beograd? Pogledajte zastrašujuće scene

Današnji dan će građani zaista dugo pamtiti, jer se odavno nije desilo da je voda poplavila toliki broj gradskih ulica.

Sudeći po tome šta se danas dešavalo u gradu, čini se da bi bilo mnogo bolje da se gradska vlast, umesto realizacije svakojakih "projekata", najpre posveti čišćenju kišne kanalizacija, koja očigledno nije u stanju da prihvati veću količinu vode. 

POGLEDAJTE REKU U POENKAREVOJ ULICI

https://www.facebook.com/AdminSerbia/videos/444455373002297/

Realno, današnji pljusak jeste bio jak, ali je nedopustivo da se za samo 15 minuta od Beograda napravi blatnjava Venecija, a da nivo vode u pojedinim ulicama toliko poraste, da automobili počinju da plutaju. 

Haos koji je napravila kiša ogorčio je žitelje glavnog grada, koji su svoje nezadovoljstvo iskazali na društvenim mrežama.

Na snimku se vidi kako je današnja kiša napravila reku u Poenkarevoj ulici, a ovako je bilo i u mnogim drugim ulicama Beograda.

Obzirom da gradska vlast neprestano najavljuje nove i nove planove, koji nemaju baš mnogo veze sa svakodnevnim životom građana, možda je vreme da Beograđani umesto automobila počnu da kupuju i nabavljaju čamce.

Dok Beograd pliva u vodi, zamenik gradonačelnika još dobro pliva na funkciji. Za mokre i uništene ulice, automobile i cipele, Beograđani će morati sami da se snađu.

 

 

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se