Vesti

Ekskluzivno: Dačić žestoko odgovorio na poternicu koju raspisuje Priština

29.08.2019 Priština i njihovi duboko kriminalizovani lideri pokazali su potpuno beznađe apsurdnom optužbom predstavnika Beograda zbog diplomatskih aktivnosti da države povuku priznanje Kosova.

adminadminComments 0

Ekskluzivno: Dačić žestoko odgovorio na poternicu koju raspisuje Priština

Priština i njihovi duboko kriminalizovani lideri pokazali su potpuno beznađe apsurdnom optužbom predstavnika Beograda zbog diplomatskih aktivnosti da države povuku priznanje Kosova.

To je ekskluzivno za Sputnjik izjavio Ivica Dačić povodom odluke takozvanog kosovskog ministarstva spoljnih poslova da pozove tužilaštvo da izda nalog za hapšenje njegovog saradnika Vladimira Cizelja.

„Vođenje spoljne politike je odgovoran državni posao uokviren zakonima, međunarodnim normama i diplomatskim iskustvom, a otimanje državne teritorije je divlji bespravni separatizam izveden na krilima višegodišnjeg terorizma“, rekao nam je Dačić.

„Oni koji vode Kosovo osumnjičeni su za najteže zločine, pa sada bespomoćni i gnevni izmišljaju raznorazne fantomske priče protiv predstavnika zvanične Srbije“, naglasio je šef diplomatije Srbije.

Dačić je dodao da će Srbija nastaviti da vodi odgovornu politiku, a da će sve više država sveta koje su priznale Kosovo shvatiti da je ta odluka pogrešna.

 

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se