Vesti

Građani lepe plakate s porukom, možda ste vi sledeća meta: POTRAGA ZA MUŠKARCEM KOJI PUCA NA PROLAZNIKE U NOVOM SADU!

07.05.2019 Novosadska policija od petka pokušava da identifikuje osobu koja iz vazdušne puške puca na prolaznike na Bulevaru Jaše Tomića, blizu ugla sa ulicama Kraljevića Marka i ulice Save Ljubojeva. Zbog zadobijenih povreda je prema informacijama do sada bar jedna ...

adminadminComments 0

Građani lepe plakate s porukom, možda ste vi sledeća meta: POTRAGA ZA MUŠKARCEM KOJI PUCA NA PROLAZNIKE U NOVOM SADU! 

Novosadska policija od petka pokušava da identifikuje osobu koja iz vazdušne puške puca na prolaznike na Bulevaru Jaše Tomića, blizu ugla sa ulicama Kraljevića Marka i ulice Save Ljubojeva.

Zbog zadobijenih povreda je prema informacijama do sada bar jedna osoba morala da se javi u Urgentni centar, a očevici navode da je još nekoliko ljudi pogođeno.

U policiji su nam potvrdili da su dobili prijavu građana i da rade na identifikaciji i pronalaženju počinioca.

Kako piše 021.rs, jedna Novosađanka koja je u petak uveče pogođena ispričala je da je šetala sa ćerkom, kada je pogođena u ruku.

"U petak predveče oko 20:30 časova šetala sam se Bulevarom Jaše Tomića, trotoarom, ka ulici Kraljevića Marka sa ćerkom, bila sam bliža stambenoj zgradi koja se vodi na ulicu Save Ljubojeva i koja gleda ka Bulevaru Jaše Tomića.

Čula sam zvuk, šištanje i osetila bol u desnoj nadlaktici.

Nisam odmah shvatila šta se dešava, ali sam videla da se nešto dešava i čoveka koji ide iza nas, koji se uhvatio za vrat. Tada sam shvatila da nas neko gađa iz zgrade i potrčale smo dalje i sklonile se.

Čovek koji je isto pogođen je nastavio dalje, valjda ne shvatajući da ga je dijabola pogodila.

Pošto nismo uspele da vidimo odakle se pucalo, otišle smo pravo u policiju u Kralja Petra, gde su sve zapisali i uputili me u Urgentni, gde su konstatovali da sam upucana iz vazdušne puške", priča ova Novosađanka, koja je 021.rs dostavila i fotografije dijabola.

Ona je navela i da je narednog jutra prošla istim mestom i na trotoaru pronašla tri metka dijabole koje je predala policiji naknadno.

O tome da neko puca po prolaznicima na uglu Kraljevića Marka, Bulevara Jaše Tomića i ulice Save Ljubojeva, čuli su stanari u ovom kvartu, jer se policija raspitivala i tragala za počiniocem, a koliko se može čuti, bilo je još povređenih.

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se