Vesti

HAPŠENJE: Sin ubijenog generala srpske policije opljačkao zlato i nakit Saše Popovića – VIDEO

16.08.2018 Ministarstvo unutrašnjih poslova je saopštilo da je u Beogradu uhapšen V. S. (1980) zbog teške krađe. Kako je navedeno, on je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je u martu ove godine, iz kuće oš

adminadminComments 1

HAPŠENJE: Sin ubijenog generala srpske policije opljačkao zlato i nakit Saše Popovića – VIDEO

Ministarstvo unutrašnjih poslova je saopštilo da je u Beogradu uhapšen V. S. (1980) zbog teške krađe.

Kako je navedeno, on je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je u martu ove godine, iz kuće oštećenog ukrao metalni sef u kome se nalazila veća količina zlatnog nakita i skupoceni satovi, vredni oko 100.000 evra.

“Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teška krađa, V. S. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu”, navedeno je u saopštenju.

Beogradski mediji su naveli da je uhapšen sin ubijenog generala srpske policije Radovana Stojičića Badže, kao i da je oštećeni Saša Popović, direktor Grand produkcije.

Tanjug je preneo da se sumnja da je Vojislav Stojičić opljačkao na desetine elitnih objekata, što će biti provereno u toku istrage.

“On je već bio osuđivan zbog pokušaja pljačke jedne vile na Dedinju 2010. godine na zatvorsku kaznu od 18 meseci zatvora”, navodi Tanjug.

Njegov otac Radovan Stojičić Badža ubijen je u noći između 9. i 10. aprila 1997, u restoranu ”Mama mia”, a u to vreme je bio vršilac dužnosti ministra unutrašnjih poslova.

​​​​​​​

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se