Vesti

Izveštaj lekara o stanju ruskog diplomate u Prištini: Teška povreda kundakom u glavu

28.05.2019 Državljanin Rusije Mihail Krasnoščenko i pripadnik UNMIK-a koji je danas povređen tokom akcije ROSU na severu Kosova, po rečima dr Zlatana Eleka iz bolnice iz Severne Mitrovice koji se brine o njemu,

adminadminComments 0

Izveštaj lekara o stanju ruskog diplomate u Prištini: Teška povreda kundakom u glavu

Državljanin Rusije Mihail Krasnoščenko i pripadnik UNMIK-a koji je danas povređen tokom akcije ROSU na severu Kosova, po rečima dr Zlatana Eleka iz bolnice iz Severne Mitrovice koji se brine o njemu, prebačen je na jedinicu intenzivne nege i ima ozbiljne povrede.

„Ima povrede glave i prelom jabučne kosti, što spada u red teških telesnih povreda. Do povreda je došlo udaranjem kundakom u glavu, iako čovek nije naoružan“, rekao je Elek za Sputnjik.

Druga osoba koju smo primili je gluvonema i ima teške povrede glave i jabučne kosti, dodaje naš sagovornik.

Dvojica Srba ranjenih jutros u Zubinom Potoku u pucnjavi pripadnika tzv. kosovske policije Boban Janićijević (1976) i Radenko Milovanović (1979), koji su takođe primljeni u KBC Kosovska Mitrovica, stabilno su i van životne opasnosti. Janićijević je primljen sa otvorenim povredama leve potkolenice, a Milovanović sa zatvorenim povredama desne potkolenice, rekao je zamenik direktora KCB Kosovska Mitrovica dr Zlatan Elek.

(Sputnik)

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se