Vesti

"Ja ću i ovog puta presuditi i odlučiti ko će biti predsednik Hrvatske!": Šešelj uveren u pobedu svog kandidata!

28.08.2019 U Hrvatskoj se bliže predsednički izbori, kampanja se zahuktava, a Vojislav Šešelj, lider SRS-a, tvrdi da će i ovog puta pobedu odneti onaj kandidat koga on odabere.

adminadminComments 0
 27-08-2019 20:45 Izdvojeno Srbija Politika

„Doveo sam dragu Kolindicu na vlast“, hvalio se nebrojeno puta do sada Šešelj, a to isto su tvrdili i uticajni hrvatski mediji. „Indeks“ je tu svoju ocenu zasnivao na gostovanju Šešelja u hrvatskoj televizijskoj emisiji „Bujica“ 2014. godine.

- Šešelj je tada izvrsno poslužio Kolindi Grabar Kitarović svojom izjavom da podržava Ivu Josipovića te da se „divi“ Vesni Pusić. Sasvim prigodno, Kolindu Grabar Kitarović, tada još kandidatkinju za predsednicu i članicu HDZ-a, nije pominjao, ali bilo je jasno koji je motiv za pozivanje ratnog huškača u emisiju na jednoj hrvatskoj televiziji - pisao je „indeks“.

Kolinda Grabar Kitarović je novu kandidaturu najavila na proslavi „Oluje“, levičarske političke stranke okupile su se oko bivšeg hrvatskog premijera Zorana Milanovića, u igri su i poznati pevač Miroslav Škoro i bivši sudija Mislav Kolakušić. Izbori bi trebalo da budu održani do kraja godine. Šešelj kaže da za sada samo pomno prati sve te kandidate i njihove aktivnosti, a u dešavanja će se aktivno uključiti kada za to dođe vreme.

- Sve ja pratim, ali čekam da situacija još malo sazri, a onda na scenu stupam ja i donosim odluku. Nema sumnje, ja ću i ovog puta presuditi i odlučiti ko će biti pobednik Hrvatske - kazao je lider SRS-a za „Alo!“.

Haradinaj zvanično objavio Srbiji rat! Više o tome OVDE.

Izvor: Alo

BRUTALNE OPTUŽBE SRPSKE LISTE: Albanci i neki međunarodni krugovi našli Srbe za najam!

"Je*ao mu pas mater izdajničku!": Šešelj brutalno izvređao akademika!

"Ja bi ovakve poslao na 20 godina robije": Šešelj žestoko opleo po novinarki!

"Čedo, šta si šmrkao danas?": Šešelj urnisao Jovanovića, a onda mu je zapretio da vodi računa o posledicama ili... (VIDEO)

"VOJVODINA JE PARAZIT": Šešelj se sprema za promenu Ustava, severna pokrajina će nestati iz Srbije!

RAT SE NE SMIRUJE! Čeda nazvao Zvezdana ološem, a evo šta mu je Šešelj odgovorio!

NADGLASANE SUDIJE U HAGU: Odluka o Šešelju je preuranjena!

Ispovest Vojislava Šešelja: U Hagu i zdrav oboli

Josipović: Šešelja vratiti u Hag

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se