Vesti

LIDER RADIKALA BRUTALNO ODGOVORIO! Kolinda: Htela sam odem na ratište... Šešelj: A ja sam te baš u to vreme jurio da ti uvalim pušku!

06.08.2019 Teško da bolje možete da otpočnete kampanju u Hrvatskoj, a da u njoj ne upotrebite Srbe ili barem javno kažete kako vam je žao što ih niste ubijali.

adminadminComments 0

LIDER RADIKALA BRUTALNO ODGOVORIO! Kolinda: Htela sam odem na ratište... Šešelj: A ja sam te baš u to vreme jurio da ti uvalim pušku!

Teško da bolje možete da otpočnete kampanju u Hrvatskoj, a da u njoj ne upotrebite Srbe ili barem javno kažete kako vam je žao što ih niste ubijali.

Upravo to je uradila aktuelna hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović, koja je u Kninu najavila da želi još jedan predsednički mandat, a onda je i ispalila da ju je tokom rata devedesetih godina grizla savest i da je želela da uzme pušku i ode na ratište.

“Najradije bih uhvatila pušku i otišla na ratište, ali shvatala sam da nije stvar samo u mecima i u suočavanju s onima koji su ispred vas”m rekla je Kolinda Grabar Kitarović i istakla da je bila svesna da ima dužnost u Ministarstvu spoljnih poslova.

Vojislav Šešelj, lider Srpske radikalne stranke, kratko je prokomentarisao izjavu hrvatske predsednice. “A ja sam je baš u to vreme jurio da joj uvalim pušku”.

 

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se