Vesti

MEDOJEVIĆ ODUŠEVLJEN PORAZOM SIRIZE U GRČKOJ: Izvređao Ciprasa na pasja kola!

08.07.2019 Lider crnogorskog Pokreta za promjene Nebojša Medojević oduševljeno je pozdravio poraz Sirize na izborima u Grčkoj, istakavši da su "Sorošoidi" doživeli veliki fijasko, a narod Grčke pokazao veliku hrabrost.

adminadminComments 0

 0MEDOJEVIĆ ODUŠEVLJEN PORAZOM SIRIZE U GRČKOJ: Izvređao Ciprasa na pasja kola!

Lider crnogorskog Pokreta za promjene Nebojša Medojević oduševljeno je pozdravio poraz Sirize na izborima u Grčkoj, istakavši da su "Sorošoidi" doživeli veliki fijasko, a narod Grčke pokazao veliku hrabrost.

- Ovo je teški poraz Sorošoida i marioneta globalnih bankarskih fašista. Grčki narod želi da sam odlučuje o svojoj sudbini i ne želi da bude sluga globalista. Cipras koji je je bio velika nada se prodao globalistima i ostaće zapamćen kao jedan u nizu poslušnika. Grčki narod, i ako suočen sa velikim ekonomskim problemima i pritiscima bankara je pokazao danas da je veliki narod. Grčki narod je na izborima glasao za konzervativne vrednosti na kojima počiva evropska civilizacija. Sjajna pobeda Nove Demokratije je pobeda tradicije porodice, suverenosti. Grčka se pobunila protiv Sorošoida Ciprasa. Grčki narod ne želi da služi globalnim bankarskim fašistima. Dolaze promene - naglasio je Medojević.

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se