Vesti

PRIVEDEN PRAVDI! Objavljen snimak hapšenja četvorostrukog ubice iz Jabukovca! - VIDEO

25.08.2019 MUP Srbije objavio je video-snimak hapšenja četvrostrukog ubice iz Jabukovca. Nakon stravičnog zločina koji se 7. avgusta dogodio u tom selu, kada su ubijene četiri osobe na imanju Raje Kazimirovića, osumnjičeni Davor P. (35) jutros je uhapšen.

adminadminComments 0

PRIVEDEN PRAVDI! Objavljen snimak hapšenja četvorostrukog ubice iz Jabukovca! - VIDEO

MUP Srbije objavio je video-snimak hapšenja četvrostrukog ubice iz Jabukovca.

Nakon stravičnog zločina koji se 7. avgusta dogodio u tom selu, kada su ubijene četiri osobe na imanju Raje Kazimirovića, osumnjičeni Davor P. (35) jutros je uhapšen.

„Novosti“ javljaju da je on nakon hapšenja priznao zločin i rekao da je sve uradio zbog novca.

Tela ubijenih su pronađena na salašu u zaseoku Vratna kod Jabukovca, a osim poljoprivrednika Raje Kazimirovića (72), pronađeno je i telo njegove majke Dragice (93), sestre Ljubinke Oprikić i sestričine Dragane.

„Novosti“ saznaju da uhapšeni nije pružao otpor tokom hapšenja.

Čak je sa policijom rekonstruisao zločin korak po korak.

Policijski službenici pronašli su pretragom šume na putu od Jabukovca ka Štubiku automatski pištolj „škorpion“ sa prigušivačem i poluautomatsku malokalibarsku pušku sa prigušivačem, zakopane u zemlju, a sa kojima je, kako se sumnja, Davor P. izvršio navedeno krivično delo.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Negotinu.

Sputnjik

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se