Vesti

Rafali u Nemačkoj: Upucana dva državljanina Srbije, uhapšen osumnjičeni sa Kosova

03.10.2019 Prva pucnjava dogodila se oko 18 časova na jednom parkingu, dok je pola sata kasnije drugi 46-godišnjak teško ranjen ispred svoje kuće Nemačkoj.

adminadminComments 0

Rafali u Nemačkoj: Upucana dva državljanina Srbije, uhapšen osumnjičeni sa Kosova

Prva pucnjava dogodila se oko 18 časova na jednom parkingu, dok je pola sata kasnije drugi 46-godišnjak teško ranjen ispred svoje kuće Nemačkoj.

Dva državljanina Srbije upucana su juče u bavarskom gradu Abensbergu u dva napada, posle čega su uhapšena dvojica osumnjičenih sa Kosova, saopštila je nemačka policija. Jedan je podlegao povredama, dok se drugi nalazi u teškom stanju i ugrožen mu je život.

„U 18.10 policija je obaveštena o hitnom pozivu. Dvojica muškaraca navodno su napala muškarca (39) ispred tržnog centra u Abensbergu. Ispaljeno je nekoliko hitaca. Žrtva je umrla na parkingu. Osumnjičeni su pobegli kolima“, rečeno je iz policije.

Prva pucnjava dogodila se oko 18 časova na jednom parkingu, dok je pola sata kasnije 46-godišnjak teško ranjen ispred svoje kuće, javljaju „Novosti“.

„Oko 30 minuta kasnije stigao je još jedan hitan poziv iz Abensberga. Ispred kuće je upucan drugi muškarac. U smrtnoj je opasnosti. Sumnjamo da su to isti počinioci. Obojica su pobegli kolima. O motivima dela ne možemo reći ništa. Jedan 46-godišnji muškarac je teško povređen. Svedoci su mogli da opišu vozilo koje je pobeglo sa mesta nesreće“, saopštio je glavni inspektor.

Dvojica osumnjičenih, starosti 30 i 41 godinu, uhvaćeni su posle potere u koju je bio uključen i helikopter, a koja je trajala oko sat i po.

 

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se