Vesti

STRAHOTE NEVREMENA: Pijavica podigla njenog smarta i nosila ga nekoliko metara! Kola završila iza zaštitne ograde! - VIDEO

28.07.2019 U snažnom nevremenu koje je pogodilo Italiju posle prošlonedeljnog toplotnog talasa, smrtno je stradalo troje ljudi, među kojima je i devojka, poginula kod Rima kada je njen automobil zahvatila pijavica.

adminadminComments 0

STRAHOTE NEVREMENA: Pijavica podigla njenog smarta i nosila ga nekoliko metara! Kola završila iza zaštitne ograde! - VIDEO

U snažnom nevremenu koje je pogodilo Italiju posle prošlonedeljnog toplotnog talasa, smrtno je stradalo troje ljudi, među kojima je i devojka, poginula kod Rima kada je njen automobil zahvatila "pijavica".

Noemi Manji (27) se oko dva sata u noći između subote i nedelje vozila kući svojim "smartom" kada je vazdušni vrtlog podigao automobil i "bacio" ga prema zaštitnoj ogradi. Automobil je leteo nekoliko metara.

Kako se navodi, devojka je izašla po cigare, ali je stradala u nesreći.

Predsednik opštine Fočene, koja pripada Rimu, Esterino Montino, rekao je da je mesto nesreće izgledalo kao ratište.

Siloviti naleti vetra rušili su drveće i električne stubove.

Od posledica udara groma poginuo je i norveški sportista tokom trke na 2.000 metara u Dolomitima.

U blizini Arecaa, južno od Firence, spasioci su u kanalu punom blata i nanetog smeća pronašli telo 70-godišnjeg muškarca koji je stradao kada je njegov automobil odnela vodena bujica.

Tanjug

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se