Vesti

STRAVIČNE SCENE U STRAHINJIĆA BANA - PRETIO DA ĆE IH UBITI, A ONDA POBEGAO: Posle udesa vozač BMW-a - "Gde mi je pištolj, gde mi je hekler!"

27.06.2019 Tri osobe povređene su u nezgodi koja se desila u Ulici Strahinjića bana u Beogradu nakon što je automobil ušao u baštu kafića. Kako je rečeno agenciji Beta u MUP-u Srbije, do nesreće je došlo kada je vozilo udarilo u dva parkirana automobila, nakon čega je ...

adminadminComments 0

STRAVIČNE SCENE U STRAHINJIĆA BANA - PRETIO DA ĆE IH UBITI, A ONDA POBEGAO: Posle udesa vozač BMW-a - "Gde mi je pištolj, gde mi je hekler!"

Tri osobe povređene su u nezgodi koja se desila u Ulici Strahinjića bana u Beogradu nakon što je automobil ušao u baštu kafića.

Kako je rečeno agenciji Beta u MUP-u Srbije, do nesreće je došlo kada je vozilo udarilo u dva parkirana automobila, nakon čega je od siline udarca jedan od automobila ušao u baštu kafića, porušivši stolove i stolice na kojima su sedeli gosti.

Kako Kurir nezvanično saznaje od očevidaca, odmah posle sudara iz BMW-a su izašla dvojica muškaraca, a osoba za koju se sumnja da je vozila je svom suvozaču rekla "gde mi je pištolj, gde mi je hekler". 

On je kako saznajemo pretio devojci koja je vozila suzuki i mladiću koji je bio pored automobila. 

Posle toga su krenuli nazad ka BMW- u iz kog je navodno vozač uzeo pištolj i pobegao.

Prema nezvaničnim informacijama koje su danas objavili mediji, jedan od vlasnika automobila koji je oštećen u udesu je takođe naveo da su u automobilu bila dva muškarca koji su mu, kako kaže, pretili, a da je vozač pobegao sa lica mesta.

Mediji navode da je policija po dolasku una lice mesta u automobilu sa stranim registarskim oznakama zatekla mladić, koji je bio na mestu suvozača i koji tvrdi da je vozio njegov drug, a ne on.

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se