Vesti

ŠVAJCARCI OTKRILI PREVARU SRPKINJE I OSTALI U ŠOKU! Isplatili joj 300.000 evra a onda saznali za njen TAJNI ŽIVOT U SRBIJI!

13.09.2018 Srpkinja T.V. prevarila je švajcarske vlasti kako bi, na lažna dokumenta, dobijala pomoć za invalide, a od tih para je živela luksuzno u Srbiji!Ona je tako na vilu u našoj zemlji, ali i izlaske po srpskim splavovima i kafanama, spiskala čak 259.000 švajcarskih ...

adminadminComments 0

ŠVAJCARCI OTKRILI PREVARU SRPKINJE I OSTALI U ŠOKU! Isplatili joj 300.000 evra a onda saznali za njen TAJNI ŽIVOT U SRBIJI!

Srpkinja T.V. prevarila je švajcarske vlasti kako bi, na lažna dokumenta, dobijala pomoć za invalide, a od tih para je živela luksuzno u Srbiji!

Ona je tako na vilu u našoj zemlji, ali i izlaske po srpskim splavovima i kafanama, spiskala čak 259.000 švajcarskih franaka (229.380 evra).

Švajcarske vlasti su je ipak razotkrile, te je sada osuđena na 21 mesec zatvora, a uz to je i proterana iz te zemlje.

U Švajcarsku je otišla 1995. godine i dobila dozvolu boravka, ali se posle godinu dana vratila u Srbiju.

Šest godina kasnije, 2011. ponovo je otišla u Švajcarsku i dobila dozvolu za stalni boravak u toj zemlji.

Ubrzo se udala za Srbina, sa kojim je dobila dvoje dece, a s kojima i danas živi.

"Uspela je da nabavi lažna dokumenta 2007. godine u kojima se navodi da ima psihološke probleme, da nema ničiju pomoć, da ne može da radi i brine o deci, kao ni da održava društvene odnose.

Zahvaljujući toj dokumentaciji, ona je kao invalid, ali i po raznim drugim osnovama, primila socijalnu pomoć od ukupno 258.994 švajcarca za period od novembra 2009. do maja 2012. godine.

Da njena prevara nije raskrinkana, ona bi do penzije primila više od 1.200.000 franaka", prenosi italijanski portal Ticinonews.

Kako se dalje navodi, T. V. je novac koristila kako bi živela na visokoj nozi u Srbiji.

"Delom novca koji je dobila kao socijalnu pomoć iskoristila je za izgradnju kuće u Srbiji, a utvrđeno je i da je i te kako uživala u Srbiji tokom 2007, kada je obilazila diskoteke i klubove sa prijateljima.

Novac od socijalne pomoći takođe je trošila na odmore i izlete sa porodicom", naveo je italijanski portal.

Zbog svega toga, T.V. je, proterana iz Švajcarske i osuđena na 21 mesec zatvora i uslovno dve godine.

 

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se