Vesti

Sve bih dala da mi se vratiš, zašto mi te Bog uzeo?! DEVOJKA POGINULOG MIODRAGA (19) OPROSTILA SE OD DEČKA REČIMA KOJE LOME SRCE!

27.07.2019 Četvoro prijatelja iz Mačvanskog Pričinovića kod Šapca, poginulo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, koja se juče oko pet sati ujutru dogodila u Tabanovićima kod Šapca, kada je automobil ford fiesta u kome su se nalazili sleteo s puta i udario u stub elekrične ...

adminadminComments 0

 

Sve bih dala da mi se vratiš, zašto mi te Bog uzeo?! DEVOJKA POGINULOG MIODRAGA (19) OPROSTILA SE OD DEČKA REČIMA KOJE LOME SRCE! 

Četvoro prijatelja iz Mačvanskog Pričinovića kod Šapca, poginulo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, koja se juče oko pet sati ujutru dogodila u Tabanovićima kod Šapca, kada je automobil "ford fiesta" u kome su se nalazili sleteo s puta i udario u stub elekrične rasvete!

Na mestu su preminuli Miodrag Jovičić (19), Ivana Bogunović (20), Tanja Lacković (18) i Sara Lolić (18), dok je Sarina rođena sestra Maja Lolić (20) jedina preživela. Za volanom "forda" bila je Maja Lolić, a petoro prijatelja se kobnog jutra vraćalo iz noćnog provoda.

Devojka poginulog mladića Miodraga Jovičića oprostila se od njega na Instagramu, uz brojne zajedničke fotografije. Poslednji pozdrav uputili su mu i sa Partizanovog Instagram profila, uz fotografiju Miodraga sa njihovim dresom u rukama, na kome je ispisano "Miki".

"Sunce moje, zlato moje, ljubavi moja, zar je moralo sve ovako da se završi? Imali smo mnogo toga pred nama 13. avgusta bi nam bilo 6 meseci da mi te Bog nije ovako uzeo.

Ušao si u moj život jako brzo naučio me da volim i pokazao si mi kako je to biti voljen.

Više nikada neće ništa biti isto bez tebe najdraže moje.

Želja ti je bila da u četvrtak odemo na utakmicu Partizanovu, želju ću ti ispuniti, ali na veliku žalost sama. Mogli smo sve da imamo, ali sada više nemamo nista.

Putuj sa anđelima najlepši moj, neka mi te oni čuvaju kad ja već nisam mogla da te sačuvam. Voli te tvoja bundevica najviše na celom svetu", napisala je devojka poginulog mladića.

 

Uzroci se ispituju Auto se raspao

Uzroci saobraćajke još uvek se ispituju, ali sudeći po tragovima na mestu nesreće najverovatnije da je Maja izgubila kontrolu nad "fordom" usked neprilagođene brzine.

- Osum rasutih delova automobila, pored olupine vđena je i dvolitarska flaša od piva - kaže očevidac i dodaje da je betonski stub u koji su udarili, ostao da se drži samo na armaturi.

- Auto se raspao, koliko je to jak udarac bio - kaže očevidac.

 

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se