Vesti

TUKAO DEVOJKU DOK SU JOJ KOMADI LICA OTPADALI, A SAD IDE NA SLOBODU: Haos u sudnici, majka vrišti, žrtva pokušala da skoči na njega!

14.12.2018 Darko Kovačević Daruvarac (31), optuženog da je u Zadru teško pretukao devojku (18), od danas će biti na slobodi jer je istekao zakonski rok koliko može da bude zadržan u pritvoru.

adminadminComments 0

TUKAO DEVOJKU DOK SU JOJ KOMADI LICA OTPADALI, A SAD IDE NA SLOBODU: Haos u sudnici, majka vrišti, žrtva pokušala da skoči na njega!

Darko Kovačević Daruvarac (31), optuženog da je u Zadru teško pretukao devojku (18), od danas će biti na slobodi jer je istekao zakonski rok koliko može da bude zadržan u pritvoru.

Njegov advokat Andrej Korljan na jutrošnje ročište nije došao.

Daruvarcu su određene mere opreza po kojima ne sme da napušta Zadar, niti da kontaktira sa žrtvom. Sledeća rasprava zakazana je za 9. januar.

Na ovakvu sudsku odluku burno je reagovala majka krvnički prebijene devojke koja je plakala i vikala, a potom je i žrtva upala u sudnicu i htela da skoči na Daruvarca.

Advokat porodice pretučene devojke rekao je ni majci ni devojci ne može da zameri na ponašanju. 

"Trebalo je malo više paziti da se žrtve ponovno ne povrede.

To novo traumatizovanje je jedina zamerka sudu" rekao je i dodao da porodiva živi u strahu i da ceo proces predugo traje. 

Kovačević je 13. juna brutalno premlatio devojku (18) u kafiću u kvartu Melada. Na snimku se vidi kako je šakama i nogama udara po licu i telu.

Takođe, glavu joj je udarao o umivaonik toliko jako da ga je slomio. Konobarica koja je prisustvovala jezivim scenama, svedočila je da je devojci "sve otpadalo s lica" i da su rane bile potpuno otvorene.

U čitanju optužnice čulo se da je Daruvarac, na opasku gosta kafića da prestane jer će je ubiti, odgovorio: 'To i želim'.

Policija ga je uhapsila tek sledećeg dana, 12 sati nakon brutalnog napada i nakon angažmana majke prebijene devojke.

24sata.hr

 

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se