Vesti

UNIŠTILI PREDUZEĆE IZBEGLICI IZ HRVATSKE! Upali su s fantomkama i uperili pištolj u radnika, zapalili 9 kamiona i 3 objekta! Šteta pola miliona evra! Sada sve moramo iz početka! - VIDEO

15.04.2019 Nepoznati piromani potpuno su uništili preduzeće 5D porodice Ugričić iz sela Prevalac kod Vranja, čije je sedište u susednom selu Panevalje, kada su im noćas oko 2 sata ujutro zapalaili devet kamiona, dve građevinske mašine, kao i deo asfaltne baze. Šteta ...

adminadminComments 0

UNIŠTILI PREDUZEĆE IZBEGLICI IZ HRVATSKE! Upali su s fantomkama i uperili pištolj u radnika, zapalili 9 kamiona i 3 objekta! Šteta pola miliona evra! Sada sve moramo iz početka! - VIDEO

Nepoznati piromani potpuno su uništili preduzeće "5D" porodice Ugričić iz sela Prevalac kod Vranja, čije je sedište u susednom selu Panevalje, kada su im noćas oko 2 sata ujutro zapalaili devet kamiona, dve građevinske mašine, kao i deo asfaltne baze.

Šteta se procenjejue na preko pola miliona evra, piše Jugmedia.

Naime, radi se o porodičnoj firmi sa oko 70 zaposlenih.

- Radili smo dobro i pošteno, dobijali poslove na tenderima.

Sav beton novog autoputa od Grdeličke klisure do Vranja smo mi napravili i dobili sve moguće pohvale od od stranaca sa raznih deonica, od Španaca, Bugara i drugih - priča za Jugmediu PR firme Sonja Ugričić i snaha te porodice, piše Jugmedia.

U policiji kažu da im je oko dva sata jutros prijavljeno da je došlo do paljenja objekta, kamiona i druge mehanizacije privatnog preduzeća, te da je policija odmah po prijavi izašla na lice mesta, kao i ekipa Vatrogasno-spasilačke jedinice koja je ugasila požar.

O tom slučaju je, kažu, obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Vranju koje je naložilo uviđaj.

Preduzeće je bilo osigurano, ali to u ovoj situaciji Ugričićima ništa ne znači.

- Sada sve moramo iz početka - priča i plače mlada žena.

Ona objašnjava kako je došlo do upada i paljevine.

- Njih trojica su upala pod maskama. Jedan je prišao čuvaru i uperio mu pištolj u glavu, dok su dvojica, pretpostavljamo molotovljevim koketlima, posuli sve benzinom, zapalili i otišli.

Mi smo plamen primetili jer stanujemo kilometar od baze. Moj suprug je bos istrčao iz kuće i sa nekim radnicima koji su dotrčali gasio požar, ali uzalud, sve je otišlo - priča Ugričić.

Kaže da ne zna ko je mogao da počini ovakav zločin.

- Nikome se nismo zamerili, baš nikome. Celo jutro nas zovu prijatelji sa svih strana - veli.

jugmedia.rs

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se