Vesti

Ustaški simboli i probušene gume na autu beogradskih tablica

14.08.2018 U šibenskoj Brodarici neko je probušio sve četiri gume na automobilu beogradskih tablica, te na vozačevom mestu crnim sprejem nacrtao ustaški simbol i slova NDH, javila je čitateljka ŠibenikIna, koja je incident prijavila i policiji.

adminadminComments 0

Ustaški simboli i probušene gume na autu beogradskih tablica

U šibenskoj Brodarici neko je probušio sve četiri gume na automobilu beogradskih tablica, te na vozačevom mestu crnim sprejem nacrtao ustaški simbol i slova NDH, javila je čitateljka ŠibenikIna, koja je incident prijavila i policiji.

"Užasno mi je neugodno što se ovo dogodilo. Kako bilo ko, pogotovo gosti iz susedne Srbije, mogu bez straha da dođu na Brodaricu, koja se reklamira kao turističko mesto, kad ovo vide. Mislim da je vlasnik oštećenog automobila na Krapnju i da još ne zna šta se dogodilo", kazala je čitateljka za ŠibenikIn.

Incident se najvjerojatnije dogodio noćas, a kaže kako joj je neugodno jer je ovo sramota za hrvatski turizam i Brodaricu pa poziva Brodaričane da zajedno skupe novac i vlasniku poprave štetu.

"To je najmanje što možemo uraditi da se izvinimo čoveku za ovaj sramotni vandalski čin kako bi bar malo zaštitili ugled hrvatskog turizma, a slučaj sam prijavila i policiji", kazala je ona.

Portparolka šibenske policije Marica Kosor potvrdila je da im je slučaj prijavljen.

"Prijavu smo primili, da je na parkiralištu u Brodarici oštečen automobil i izaći ćemo na teren kako bismo utvrdili o čemu je reč", kazala je portparolka.

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se