Vesti

VUČIĆ: Ne dirajte srpski narod, ima ko da ga zaštiti JER NAŠ VOJNI NAPREDAK …

28.06.2019 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da Srbija ne želi nikoga da ugrožava, ali da neće ni dozvoliti napade na srpski narod.

adminadminComments 0

VUČIĆ: Ne dirajte srpski narod, ima ko da ga zaštiti JER NAŠ VOJNI NAPREDAK …

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da Srbija ne želi nikoga da ugrožava, ali da neće ni dozvoliti napade na srpski narod.

“Srbija veruje u sebe i ne pada na joj na pamet bilo koga da ugrožava. Naslušali smo se pretnji. Nema potrebe za velikim rečima i za poenima našeg naroda satkanim od emocija, potrebno nam je hladne glave da pristupimo problemima”, rekao je Vučić na otvaranju međunarodnog aerdoroma Morava.

Ekonomski, ali i vojni napredak, mnogo više od svakog busanja u prsa, junačkog talambasanja, više čuvanja nego ranije, istakao je Vučić kao najbitnije.

“Niko Srbiju neće moći da komada kao u prethodnim vekovima. Srbija je voz koji će ići i želi u budućnost”, rekao je predsednik.

Za one koji imaju primedbe na račun Vlade Srbije i premijerke Ane Brnabić rekao je da samo izračunaju rezultate.

“Zato danas o KiM govorimo otvoreno. Ne stidimo se ni pred kim iz sveta. Mi možemo da kažemo da smo učinili sve da kompromisa dođe, a drugi nisu želeli. Kažemo im da ne napadaju srpski narod, ni južno ni severno od ibra. Ne budu li oni koji su zaduženi sposobni da ih brane, postoje oni koji će da ih zaštite. Mi se ne busamo u prsa, ne lupamo u ratničke talambase”, istakao je Vučić.

On je rekao da jaka Srbija mora da bude dobra i za ceo region.

“Jaka Srbija mora da bude dobra i za sve druge u regionu, koji neretko svoju javnost plaši Srbijom, koja nikog ne ugrožava. Tuđe nećemo, samo želimo ono što je naše. Samo želimo da poštujete Srbiju, koliko mi poštujemo vas”, kazao je Vučić.

(B92)

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se