Politika

БОШКО НАПАО ЛАЗАНСКОГ за Космет, па поручио: Ботовске хорде, следи вам робија!

05.09.2019 Овако Бошко Обрадовић коментарише пету функцију која је додељена Небојши Стефановићу, с обзиром на то да је већ потпредседник Владе, министар унутрашњих послова, с...

adminadminComments 0

БОШКО НАПАО ЛАЗАНСКОГ за Космет, па поручио: Ботовске хорде, следи вам робија!

Сјајна је идеја да политичар са купљеном дипломом на челу служби безбедности и учињеним кривичним делом фалсификовања јавне исправе, и Дејан Ђурђевић који је као шеф РИК-а организовао изборну крађу 2016, буду на челу радне групе Владе за изборе. Први извештај - за 6 месеци, дакле после избора!?

Овако Бошко Обрадовић коментарише пету функцију која је додељена Небојши Стефановићу, с обзиром на то да је већ потпредседник Владе, министар унутрашњих послова, секретар Савета за националну безбедност, шеф Бироа за координацију свих служби безбедности и председник Градског одбора СНС у Београду.

– Небојша Стефановић је министар полиције и није нормално да се неко ко кооординира радом свих служби безбедности у Србији, бави изборним пословима, изузев ако не жели да то ради као што је то радила његова колегиница Дијана Хркаловић у Лучанима, а то значи уз помоћ полицијских и параполицијских метода застрашивања грађана и куповине гласова – сматра Обрадовић.

Он је поставио питање Небојши Стефановићу, Владимиру Ђукановићу, Миленку Јованову, Биљани Ивковић и осталим члановима СНС зашто су нервозни када је већ велики број партија опозиције најавио да неће учествовати на лажним Вучићевим изборима.

– Драге вође напредњачких ботовских хорди, чему толика фрка кад ми из Савеза не излазимо на изборе? Окрените се опозицији која вас тамо чека: СРС, ЛСВ, ЛДП, Српска десница… А, да: они су део СНС! – истакао је лидер Двери.

Обрадовић је прокоментарисао и изјаву Александра Вучића, који је поручио да ће Медвеђа увек бити део Србије.

– Тамо где је Вучић рекао да је нешто Србија, тамо смо у озбиљном проблему да изгубимо све. Док паралелно преговара о признању независног Косова и даје им као додатак и Прешево, Бујановац и Медвеђу, овде се расипа лажним патриотизмом као у време лажног радикализма у СРС. Увек Лажов – наглашава Обрадовић.

Лидер Двери се захвалио Мирославу Лазанском што је изјавио да када је реч о признању Косова у политици важи изрека „никад не реци никад“.

– Тако је, Мирославе, кућо стара! Хвала ти што си јавно признао оно што сви знамо: да већ дуго тргујете Косовом и Метохијом и да сте спремни да идете до краја и признате независност лажне државе Косово. Та трговина се зове издаја и велеиздаја, и за њу следује вишегодишња робија!

И Метју Палмер је офирао Вучића да је признање независности Косова готова ствар, само да Вучић добије неко мало задовољење да може да изађе пред Србе и каже како смо победили, иако је управо прекршио Устав и учинио кривично дело признања окупације! – наглашава Бошко Обрадовић.

 

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se