Politika

НАШ ПАРЛАМЕНТ Посланици не образлажу амандмане, оговарају опозицију, хвале Вучића

13.02.2019 Они су, попут Маријана Ристичевића, који је рекордер по броју предложених амандмана, време предвиђено да излагање користили за нападе на опозицију, која бојкотује...

adminadminComments 0

НАШ ПАРЛАМЕНТ Посланици не образлажу амандмане, оговарају опозицију, хвале Вучића

Скупштина Србије наставила је данас рад расправом о предложеном закону о изненама и допунама Закона о предшколском и основном васпитању и образовању, а представници СНС-СПС коалиције нису се јављали да образложе највећи број поднетих амандмана.

Они су, попут Маријана Ристичевића, који је „рекордер“ по броју предложених амандмана, време предвиђено да излагање користили за нападе на опозицију, која бојкотује рад парламента или на неке људе који нису у парламенту, попут глумаца Сергеја Трифуновића и Николе Које или професора ФПН Чедомира Чупића.

Марко Атлагић је, осим напада на опозицију, упутио и похвале лидеру СНС и председнику Србије Александру Вучићу, називајући га „мотором модернизације Србије“.

Атлагић је прозвао и новинаре, упозоравајући их да критика треба да се заснива на истинитости чињеница.

Чули смо ових дана да се не дозвољава критика, поготово од господе једног дела новинара. Господо новинари, критика је дозвољена и пожељна, али она се заснива на истинитости изнетих чињеница. Да ли је тако или не? Да ли то, господо новинари чините? Чини ми се да се врло мало то чини, рекао је Атлагић.

Једини који су причали о теми расправе и образлагали амандмане које су поднели били су посланици Српске радикалне странке.

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se