Politika

ČAVOŠKI IZNEO TEŠKE OPTUŽBE: Vučić tajno pregovara sa Šiptarima, zajedno crtaju mape (VIDEO)

11.03.2019 Академик Коста Чавошки тврди да Вучић води тајне преговоре са Шиптарима уз посредовање ЕУ и Американаца и да су мапе које се појављују у западним медијима показатељ у ком правцу иду ти преговори.

adminadminComments 0

 ČAVOŠKI IZNEO TEŠKE OPTUŽBE: Vučić tajno pregovara sa Šiptarima, zajedno crtaju mape (VIDEO)

Akademik Kosta Čavoški tvrdi da Vučić vodi tajne pregovore sa Šiptarima uz posredovanje EU i Amerikanaca i da su mape koje se pojavljuju u zapadnim medijima pokazatelj u kom pravcu idu ti pregovori.

Čavoški kaže da u prilog tome govori što Vučić tokom svoje turneje nije otišao u Bujanovac jer nije smeo da se suoči sa Srbima u toj opštini centralne Srbije. On kaže da Vučić ne obaveštava nikoga o toku pregovora pa da ni njegovi najbliži saradnici ne znaju šta obećava Šiptarima i zapadu.

Čavoški kaže da je Vučić propustio da uđe sa vojskom na KiM nakon upada šiptarskih specijalnih snaga u Kosovsku Mitrovicu zbog navode istrage o ubistvu Ivanovića. Čavoški misli da je tada Srbija trebala da uđe sa tenkovima i vojskom na sever KiM i da uslovi svoje povlačenje sa povlačenjem Albanaca.

Čavoški tvrdi da Vučić nema hrabrosti da donese važne odluke i zaštiti KiM, uvede vojsku u pokrajinu i time pokaže da je Srbija spremna i na takve poteze. 

Pogledajte celu emisiju:

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se