Politika

Razumem da im se ne sviđa kako glumim, ali nisam pretnja!

22.08.2019 Našem poznatom glumcu Milošu Bikoviću ukrajinske vlasti su zabranile ulazak u tu zemlju. Biković je za „Novosti“ prokomentarisao šta misli povodom ove zabrane.

adminadminComments 0

Razumem da im se ne sviđa kako glumim, ali nisam pretnja!

Našem poznatom glumcu Milošu Bikoviću ukrajinske vlasti su zabranile ulazak u tu zemlju. Biković je za „Novosti“ prokomentarisao šta misli povodom ove zabrane.

„Nisam dobio obrazloženje zašto mi je zabranjen ulazak. Smatram da je takav način razmišljanja neracionalan i vodi u izolaciju Ukrajine.

Umetnost stvara mostove.

Zabranjivati umetnicima da dolaze u Ukrajinu, pogotovo onima koji se ne bave politikom niti se o istoj izjašnjavaju, potez je destruktivan.

Još kad se uzme u obzir to da smo mi bratski narodi, stvar postaje još apsurdnija“, poručio je Biković za „Novosti“, a onda u šaljivom tonu dodao:

Milošu Bikoviću je zabranjen ulazak u Ukrajinu i to zbog navodnog ugrožavanja nacionalne bezbednosti, objavio je srpski glumac ranije danas na svom nalogu na Tviteru.

Biković je na toj društvenoj mreži napisao i da „glumi nekad bolje nekad gore, ali ne baš tako da je ugrožena bezbednost nacije“.

Podsetimo, Biković je poslednjih godina angažovan u Rusiji u kojoj snima filmove i serije.

Sputnjik

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se