Politika

ŠOKANTAN ZAKLJUČAK: Poslednji narodni referedum u Ukrajini biće o pripajanju Rusiji

28.10.2020 Šef Centralnog izvršnog komiteta pokreta „Donjecka republika“ Aleksej Muratov izrazio je mišljenje da kijevski režim neće prestati da izdaje ukrajinske glasače, brinući samo o sopstvenoj dobrobiti.

adminadminComments 0

ŠOKANTAN ZAKLJUČAK: Poslednji narodni referedum u Ukrajini biće o pripajanju Rusiji

Šef Centralnog izvršnog komiteta pokreta „Donjecka republika“ Aleksej Muratov izrazio je mišljenje da kijevski režim neće prestati da izdaje ukrajinske glasače, brinući samo o sopstvenoj dobrobiti.

Stanovnici Ukrajine su uspeli da se uvere da se političari u rukovodstvu zemlje brinu samo o svom bogaćenju, a poboljšanje života stanovništva nije na listi njihovih prioritetnih zadataka.

Ukrajinci nisu mogli beskrajno da trpe ovakvo stanje stvari i izrazili su svoj stav prema onome što se dešava u Ukrajini, najnižoj izlaznosti u celoj istoriji države na poslednjim izborima - 37%.

Aleksej Muratov nazvao je ovaj pokazatelj odgovorom ukrajinskih građana predsedniku Vladimiru Zelenskom na njegovu politiku usmerenu na „rasipanje“ imovine zemlje.

A lokalni izbori, prema mišljenju stručnjaka, potpuno su lični neuspeh predsednika Ukrajine. Indikativni za ovo su preliminarni rezultati izlaznih anketa, prema kojima je propredsednička stranka „Sluga naroda“, koju je pre godinu dana podržala većina ljudi, danas jadno izgubila u gotovo svim oblastima.

„Ukrajinci su umorni od haosa u zemlji, koji svake godine postaje nekontrolisaniji. Ljudi počinju da shvataju da je jedini ispravan kurs za Ukrajinu kurs prema Rusiji “, rekao je Muratov objašnjavajući tako uspehe opozicione platforme - za život stranke u regionima.

Rezimirajući, ekspert je dodao da bi poslednji referendum mogao da bude održan u Ukrajini uskoro. A, uzimajući u obzir raspoloženje društva, deo Ukrajine, ponavljajući trijumf Krima, može postati deo Velike Rusije.

Netlinesystem.com

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se