Politika

ŠOKANTAN ZAOKRET VELIMIRA ABRAMOVIĆA: Rusi prodali Kosovo, izdali Srbiju – EVO ŠTA SU URADILI – Vučić izdajnik ide na robiju a Kosovo treba predati – VIDEO

06.07.2019 Gost Slavije je po drugi put prof. dr Velimir Abramović. Abramović pokazuje potpuno drugačije gledište o geopolitičkim vektorima velikih sila, pogotovo Rusije na globalnom novou, a naročito u Srbiji.

adminadminComments 0

ŠOKANTAN ZAOKRET VELIMIRA ABRAMOVIĆA: Rusi prodali Kosovo, izdali Srbiju – EVO ŠTA SU URADILI – Vučić izdajnik ide na robiju a Kosovo treba predati – VIDEO

Gost Slavije je po drugi put prof. dr Velimir Abramović. Abramović pokazuje potpuno drugačije gledište o geopolitičkim vektorima velikih sila, pogotovo Rusije na globalnom novou, a naročito u Srbiji.

U drugom delu intervjua Abramović tvrdi da su Rusi prevaranti i izdajnici a da je Sonja Biserko primer patriote.

Pored poznate činjenice da SAD vlada duboka država, gost ukazuje, da to važi i za Rusiju, navodeći ko čini tajanstvene strukture moći ruske države i koji su im ciljevi.

Prema mišljenju Abramovića: „Amerika i Rusija praktično u najdubljoj državi, a to je onaj vojni ezoterijski deo obe države, predstavljaju jednu istu strukturu.“

Malteškim memorandum iz 1989. godine, između SSSR-a i SAD, podeljene su interesne sfere u svetu, a jedna od odluka jeste stvaranje nezavisnog Kosova i kasnije priključenje Albaniji.

Ta odluka se mora pokriti srpskim potpisom, mora se naći veleizdajnik, to će biti Vučić, koji je žrtveno jagnje više svetske geopolitike, koju on uopšte ne shvata i koja ga uskoro „pušta niz vodu“.

Abramović rekonstruiše kako će izgledati Vučićev silazak sa vlasti (ukazuje na etape, aktere, pozadinu) i daje predlog rešenja za preporod Srbije.

Gost objašnjava, kako se saradnik stranih obaveštajnih službi dovodi na vlast, kako se održava na vlasti, kako se iskorišćava za sprovođenje njihovih interesa, kako mu se, kad mu je istekao rok službe (period pogrešnog savetovanja) priprema kraj i kako najvažnije svetske obaveštajne službe pridobiju lica za saradnju.

Abramović govori o tome, za koje su sve strane obaveštajne službe radili Broz i članovi najužeg jugoslovenskog rukovodstva, šta je pozadina neutralizacije Krcuna i Rankovića, za koga je radio Milošević, a za koga Šešelj i Vučić, čije je čedo zapravo Republika Srpska, zašto su se zakrvili Hrvati i Muslimani u BiH 1992-1995, za koga rade Pacoli i Haradinaj i td.

Gost odgovara na pitanjem ko kontroliše vremenske prilike u svetu, koja su tajna oružja SAD, a koja Rusije.

Pominje tajna društva Kine, objašnjava ko vlada Kinom, kakav je zapravo uticaj Rusije na Kinu i kakak je zaista njihov odnos.

Abramović je u drugom delu intervjua ogolio svoje težnje i praktično pokazao šta želi a to je predaja Kosova i Srbija bez granica.

On tvrdi da se Srbija ne brani ruskim migovima jer su nam Rusi podvalili i prodali nam škart, već se brani Teslinim projektima, kao da Srbija za to ima potencijal.

Nijednom rečju se nije odredio kako rešiti pitanje Kosova već tvrdi da on zna šta je Rusija tajno potpisala a to je da predaje Kosovo u čemu se Srbija ništa ne pita.

On dalje tvrdi da je istoričar Miloš Ković  nacionalista i prevarant te da je Sonja Biserko pravi primer patriote i ličnosti koju treba slediti.

Kroz celu emisiju se očigledno preporučivao stranim službama MI6 i CIA o kojima je najpohvalnije pričao a u jednom trenutku mu je i voditelj u tom cilju pomogao kada je potvrdio da je Abramović strani agent što je trebalo da bude šala ali je izgledalo kao velika zbilja.

Najgluplja Abramovićeva tvrdnja je da Rusiju kontrolišu Rusi koji žive u Americi a posebno mu je glupa tvrdnja da Rusi i Amerikanci rade zajedno kao deo svetske zavere. Naravno tvrdi da Rusi i Amerikanci zajedno prodaju i Kosovo.

Pri tome nije našao za shodno da objasni, ako je to sve tačno, zašto Rusi sa Kinezima ubrzano obaraju dolar uz čiju pomoć su Sjedinjene države vladale svetom.

Uz ostale izjave u ovom stilu, jasno je da je Abramović spao na mizerne grane i da se kao penzioner preporučuje stranim agenturama. Verovatno misli da je dovoljno popularan te da će njegove budalaštine moći povoljno da proda.

POGLEDAJTE VIDEO:

KOMENTARI ČITALACA

Ostavi komentar

Da bi mogao da ostavljaš komentare registruj se / loguj se

Prijavite se